• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

General Snus

General snus, producerat av Swedish Match, har etablerat sig som ett av de mest ikoniska traditionella snusmärkena med över 150 års historia. Produkterna i standardsortimentet inkluderar Portionssnus, Vit Portion, Minisnus, och Lös. General snus karaktäriseras av sin kvalitet och klassiska smak, som bland annat inkluderar bergamott och citrus.

Läs mer om General snus

General är ett av Sveriges största snus-varumärken och tillverkas av Swedish Match North Europe AB. Denna tidlösa produkt lanserades 1866 av Johan A Boman. Han inledde jakten på perfektion redan 4 år tidigare. Den typiska kryddiga tobaks-tonen med bergamott och peppar bland smakerna är välbekant för den vane snusaren och är densamma som alltid.

General är ett fylligt snus – en blandning av mer än 20 olika tobakstyper toppade med en droppe bergamottolja. Detta skapar en stark smak som kryddas med peppar och citrus. Medan format och smaker varierar mellan olika General-produktlinjer så har de alla den typiska General-smakbasen och är förpackade i en stilig Generalburk.

Är du nyfiken på att lära dig mer om General snus? Nedan kan du lära dig mer om varumärket, från dess historia till olika format och smaker. Vi kommer även att gå igenom några återkommande frågor om General. Läs vidare för att lära dig mer!

General Original Portion General Original Portion General Läs mer

General Original Portion har en distinkt kryddig tobaks-ton med en gnutta bergamott samt också förnimma te, läder och hö bland smakerna. En stor prilla med fuktad påse för en omedelbar frisättning av smak och nikotin. Swedish Match North Europe AB tillverkar snuset.

474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
General Lös General Lös General Läs mer

General Lössnus har en distinkt kryddig tobaks-ton med en gnutta bergamott samt också te, läder och hö bland smakerna. Tobaken är mald, vilket gör att man formar snuset till en lagom stor prilla själv och får en omedelbar frisättning av smak och nikotin. Swedish Match North Europe AB tillverkar General Lössnus.

594,90 kr (59,49 kr/st) Köp
General White Portion General White Portion General Läs mer 464,90 kr (46,49 kr/st) Köp
General Extra Strong Portion General Extra Strong Portion General Läs mer 464,90 kr (46,49 kr/st) Köp
General Mini Portion General Mini Portion General Läs mer 414,90 kr (41,49 kr/st) Köp
General White Mini Portion General White Mini Portion General Läs mer 414,90 kr (41,49 kr/st) Köp
General Extra Stark Lös General Extra Stark Lös General Läs mer 594,90 kr (59,49 kr/st) Köp
Just nu visas 11 av 11 produkter

General snus olika Sorter

Snuset från General kommer i flera olika varianter för att passa olika preferenser, inklusive lössnus, portionssnus och vit portion. Bland sortimentet hittar du även olika styrkor och storlekar på snuset att välja mellan, exempelvis extra starkt snus samt minisnus. För att du på ett enkelt sätt ska lära dig om utbudet går vi igenom några av de olika varianterna nedan.

Generalsnus i olika format:

General Portion – Traditionellt tobakssnus i portion
General White Portion – Tobakssnus som ej efterfuktats vilket bidrar med en vit färg
General Lös – En lös variant av varumärkets original portion

Generalsnus i miniformat:

General Mini Portion – Miniformat av General Portion
General White Mini Portion – Miniformat av General White Portion

Generalsnus med extra stark nikotinhalt

General Extra Strong Portion – Extra stark version av General Portion
General Extra Stark Lös – Extra stark version av General Lös


General mackmyra

En ytterligare produktserie från General snus är General Snus Mackmyra. Precis som portionssnuset från General görs snuset på över 20 olika tobakssorter. Skillnaden hittar du dock i smaken som utöver tobak och bergamott, även har toner av frukt, ceder, whisky, tjära och malt. General Mackmyra finns i två olika format; portionssnuset General Mackmyra Portion, samt lössnuset General Mackmyra Lössnus.


General Snus Alla Smaker

Samtliga produkter från General snus erbjuder en tydlig tobakssmak som kompletteras med en droppe bergamottolja. Utöver detta hittar du ytterligare toner i serien Mackmyra, bland annat frukt, ceder, whisky och malt. Oavsett vilken produkt du väljer kan du alltid förvänta dig en tobaksnära smak.


General Snus Styrka och Nikotinhalt

De flesta snussorterna från General kommer i en normal styrka men varierar i nikotinhalt mellan produkter. Det finns även två produkter med en extra stark styrka för de som föredrar ett starkare snus. Nedan går igenom samtliga produkter med tillhörande styrka och nikotinhalt styrkor för att du ska lära dig om sortimentet:

Normalstarkt snus från General

• General Extra Strong Portion – 14 mg/g
• General Mackmyra Portion – 9,5 mg/g
• General Portion – 8,5 mg/g
• General White Portion – 8 mg/g
• General Mini Portion – 8 mg/g
• General White Mini Portion – 8 mg/g
• General Mackmyra Lössnus – 7,5 mg/g
• General Lös – 7 mg/g

Extra starkt snus från General

• General Extra Stark Lös – 12 mg/g
• General Extra Strong Portion – 14 mg/g


Köp General Snus Online

Hos oss kan du handla snus från General snus online med snabb leverans direkt till dörren. Här kan du välja fritt bland hela sortimentet samt välja en förpackningsstorlek som passar. Från Generalsnus kan du handla antingen enstaka dosor eller förpackningar om 10-pack och 30-pack dosor.


Historien bakom General

General – 150 år lång snushistoria

General snus har en historia som sträcker sig över flera sekler. Historien om Generalsnus börjar redan på 1800-talet då entreprenören Johan A Boman ville utveckla snuset som fanns på marknaden genom nya behandlingsmetoder av tobaken. Efter flera tester lanserades General Snus som med en bas på över 20 tobakssorter även kompletterades med en droppe bergamottolja.

Köp General billigt

Vanliga Frågor om General Snus

Nedan kommer vi att besvara några återkommande frågor om varumärket. Läs vidare för att ta del av svaren!