• Fri frakt på köp över 750kr
  • Störst sortiment online

General Snus

General är ett av Sveriges största snus-varumärken och tillverkas av Swedish Match North Europe AB. Denna tidlösa produkt lanserades 1866 av Johan A Boman. Han inledde jakten på perfektion redan 4 år tidigare. Den typiska kryddiga tobaks-tonen med bergamott och peppar bland smakerna är välbekant för den vane snusaren och är densamma som alltid.

General är ett fylligt snus – en blandning av mer än 20 olika tobakstyper toppade med en droppe bergamottolja. Detta skapar en stark smak som kryddas med peppar och citrus.

Medan format och smaker varierar mellan olika General-produktlinjer så har de alla den typiska General-smakbasen och är förpackade i en stilig Generalburk.

General Lös General Lös General Snus Läs mer General Lössnus har en distinkt kryddig tobaks-ton med en gnutta bergamott samt också te, läder och hö bland smakerna. Tobaken är mald, vilket gör att man formar snuset till en lagom stor prilla själv och får en omedelbar frisättning av smak och nikotin. Swedish Match North Europe AB tillverkar General Lössnus. 589,90 kr (58,99 kr/st) Köp
General Mackmyra Portion General Mackmyra Portion General Snus Läs mer General Mackmyra Portionssnus har en distinkt kryddig tobaks-ton med en gnutta frukt, ceder och whisky samt också förnimma tjära och malt bland smakerna. En stor prilla med fuktad påse för en omedelbar frisättning av smak och nikotin. Swedish Match North Europe AB tillverkar General Mackmyra Portionssnus. 469,90 kr (46,99 kr/st) Köp
General Portion General Portion General Snus Läs mer 434,90 kr (43,49 kr/st) Köp
General Extra Strong Portion General Extra Strong Portion General Snus Läs mer 434,90 kr (43,49 kr/st) Köp
General White Portion General White Portion General Snus Läs mer 434,90 kr (43,49 kr/st) Köp
General Mackmyra Lössnus General Mackmyra Lössnus General Snus Läs mer 614,90 kr (61,49 kr/st) Köp
General White Mini Portion General White Mini Portion General Snus Läs mer 374,90 kr (37,49 kr/st) Köp
General Mini Portion General Mini Portion General Snus Läs mer 374,90 kr (37,49 kr/st) Köp
General Extra Stark Lös General Extra Stark Lös General Snus Läs mer 589,90 kr (58,99 kr/st) Köp
General Harvest Original Portion General Harvest Original Portion General Snus Läs mer 449,90 kr (44,99 kr/st) Köp
General Harvest White Portion General Harvest White Portion General Snus Läs mer 449,90 kr (44,99 kr/st) Köp
Just nu visas 12 av 12 produkter

Om varumärket

General – 150 år lång snushistoria

Varumärket General härstammar från ett recept som skapats av en mans strävan efter perfektion – redan för över 150 år sedan skapade Johan A. Boman den första smakprototypen av General.

General är en fyllig blandning av mer än 20 olika tobak toppade med en droppe bergamottolja. Detta skapar en stark smak, kryddad med peppar och citrus. Familjen General innehåller många olika varianter av snus: Löst, Portion, Long, Mini, White, Strong, Extra Strong, Mackmyra, ONE och Onyx. Medan deras format och smaker är olika så har de alla den typiska General-smakbasen och är förpackade i en stilig Generalburk.