• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
Lundgrens Skåne Vit Portion

Lundgrens Skåne

Lundgrens Skåne har en distinkt tobakston samt komponenter av svensk barrskog och mogna skogsbär bland smakerna. Rejäla torra vita prillor med perforerad och extra mjuk påse. Innehållet i Lundgrens Skåne är fuktigt för en dröjande och långvarig frisättning av nikotin och även smaker, med lägre risk för rinn.
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
  • 30-pack (34,16 kr/st) 1 024,90 kr
349,90 kr
-
+

Detaljerad information om Lundgrens Skåne

Lundgrens Skåne Vit är ett portionssnus från Fiedler och Lundgren, kännetecknat av sina perforerade portionspåsar och flexlock. Snusets smakprofil består av en robust och jordig tobakssmak, kompletterad med en antydan av söta skogsbär.

De perforerade portionspåsarna i Lundgrens produktserie är designade för att endast släppa igenom smaken och nikotinet, utan att läcka tobak. Denna design ger en effektiv och kraftfull frisättning av smak och nikotin jämfört med traditionella vita portioner. I en dosa Lundgrens Skåne är det 22 prillor.

Lundgrens Skåne har, likt övriga Lundgrens snus, ett elastiskt, gummi-liknande lock som expanderar när använda påsar läggs in. Detta flexlock är en innovation från Fiedler och Lundgren och bidrar till en förbättrad användarupplevelse.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Lundgrens
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 8,8 mg/portion
Smak bär
Innehåll/förpackning 17,6 g
Format normal
Ingredienser Tobak, Vatten, Salt, Natriumkarbonat, Propylenglykol, Smak, Salmiak, Lakritspulver
Producent BAT