• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Shiro Snus

Shiro är ett snusföretag med All White produkter med ett brett smak utbud. Shiro har Helt vita prillor som håller sig vita även efter användning. Det finns även slim prillor från Shiro vilket innebär att prillorna är långsmala så de kan användas mer diskret.

Shiro mint smaker

Shiro finns i flera olika styrkor och varianter. Mintsmak hittar du i tingeling mint extra strong. Shiro har även Fresh mint low mini med sin bas som spearmint, cooling mint och mint med mentol. Du kan köpa Shiro som enkel dosa, 3 pack, 5 pack och stock på 10 pack.


Shiro All White

Shiro nikotinpåsar är en All white produkt vilket innebär att den ej innehåller tobak. Shiro betyder just det; “vitt” på japanska. Shiro finns i olika smaker.

Shiro är baserad på växtfibrer och kommer i fyra olika styrkor och smaker. Shiro finns även i mini och slim.


Shiro styrkor och format

Shiro finns i low, medium, strong och extra strong styrka. Shiro har smaker av citrus, syrliga och söta bär och andra smaker. Shiro finns i slim och mini där slim innehåller 8mg nikotin per gram och mini 12 mg nikotin per gram. Portionerna är helt torra och ger efter en kort stund en rund och jämn fuktbalans.


Är Shiro slim och mini samma sak?

Shiro finns i storlekarna slim och mini för att ge konsumenten möjlighet att välja det som passar dem. Dessa prillor går diskret att placera under läppen och passar både för män och kvinnor. Slim är mindre än orginal och en prilla är oftast 0.8 – 0.9 gram och mini är ännu mindre med prillor på 0.3 – 0.5 gram.


Beställa hem Shiro snus

Du kan välja att beställa hem enstaka dosor av Shiro nikotinpåsar, fempack eller stockar beroende på vad du önskar. Desto fler dosor du beställer desto billigare blir styckpriset, du får även fri frakt vid större köp av Shiro snus beroende på leveranssätt.