• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Velo Royal Tea Slim

Velo Royal Tea Slim

VELO Royal Tea Slim har smaken av svart te och bergamott tillsammans med lite sötma. De helvita tobaksfria Slim-prillorna är lite smalare och ger en dröjande och varaktig frisättning.
  • 1 dosa 39,99 kr
  • 3-pack (38,00 kr/st) 113,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
  • 30-pack (33,50 kr/st) 1.004,90 kr
349,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Velo Royal Tea Slim

VELO Royal Tea Slim, framtagen av British American Tobacco, är en tobaksfri, normalstark nikotinpåse i slim-format. Med 0,8% nikotinhalt, ger varje prilla 5,6 mg nikotin.

Format & smakprofil

Prillorna i VELO Royal Tea Slim väger 0,7 gram och erbjuder en specifik smakblandning av svart te och bergamott med en söt avslutning. Varje dosa innehåller 20 prillor, vilket resulterar i en total snusvikt på 14 gram per dosa.

Ingredienser & hållbarhet

Ingredienserna i VELO Royal Tea Slim inkluderar vatten, fyllnadsmedel, salt, xylitol, aromer, nikotin, förtjockningsmedel, surhetsreglerande medel och sötningsmedel. Produktens hållbarhet är i linje med industristandarden, vilket innebär en hållbarhetstid på 12 månader från tillverkningsdatumet.

Nyfiken på att se fler Velo-produkter? Klicka här för att se hela Velos utbud

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VELO
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 5,6 mg/portion
Smak Te
Innehåll/förpackning 14 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 20
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Royal Tea Slim

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.