• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Nytt pris
ZYN Northern Woods Slim
ZYN Northern Woods Slim
ZYN Northern Woods Slim
Zyn Northern Woods Slim
Zyn Northern Woods Slim

ZYN Northern Woods Slim

ZYN Northern Woods Slim Extra Strong har en blandad smak av frukt, bär och kryddor. Prillorna är i slim-format och dosan har "askfat". Swedish Match North Europe AB tillverkar Northern Woods Slim Extra Strong.

  • 1 dosa 32,89 kr
  • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
  • 10-pack (27,89 kr/st) 278,90 kr
  • 30-pack (26,40 kr/st) 791,90 kr
278,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om ZYN Northern Woods Slim

Information om ZYN Northern Woods Slim

ZYN Northern Woods Slim är ett vitt snus från Swedish Match med nikotin men utan tobak. Denna produkt har ett högt nikotininnehåll och kommer i ett slim-format med långa, smala portioner. 

Smakprofilen hos ZYN Northern Woods Slim

Producerad med olika smaker inklusive gran, örter, bär, vilda bär, lavendel och citrus, har ZYN Northern Woods Slim en komplex smakprofil. 

Detaljer om format och produkttyp

ZYN Northern Woods Slim är ett vitt snus som kommer i ett slim-format. Detta innebär att de är smalare än standardportioner.

Information om styrka och smak i ZYN Northern Woods Slim

Tack vare en nikotinhalt på 11,0 mg/g och 8,8 mg per prilla, klassificeras ZYN Northern Woods Slim som ett starkare snusval på marknaden. Denna produkt levereras med en smakprofil av gran, örter, bär, vilda bär, lavendel och citrus.

Ytterligare uppgifter om varumärket ZYN

ZYN är ett varumärke av Swedish Match, vilket är känt för att producera snusprodukter av hög kvalitet. ZYN är speciellt tilltalande för de som föredrar tobaksfria alternativ. ZYN Northern Woods Slim ingår i ZYN NP-serien som kombinerar ingredienser med funktionalitet i designen.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 11 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 8,8 mg/portion
Smak bär
Innehåll/förpackning 16,8 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 21
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för ZYN Northern Woods Slim

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.