• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Göra eget snus tillbehör

Här hittar du de tillbehör du behöver när du tillverkar ditt eget portion- eller lössnus. Är det så att ditt snus inte känns lika fast som innan och faller sönder när du kramar det, då kan du tillsätta Gummi Arabicum för en fastare och mer lättkramad konsistens. Att göra sitt eget portionssnus eller lössnus är en enkel process, men skulle du behöva hjälp på vägen så finner du vad du behöver i denna kategori.

Bland de mer uppskattade tillbehören finns våra tomma dosor. Vi har dosor i alla slags material, inklusive en mer tålig snusdosa i metall. Dessa hittar du här samt under vår kategori för snusdosor.

Filter:
Snustyp
  • arom (22)
  • bok (1)
  • tillbehör (8)
Sök:
Snuskrydda Prillan Bergamotte Snuskrydda Prillan Bergamotte Prillan Läs mer Prillan Snuskrydda BergamotteOBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.Med Snuskrydda Bergamott från Prillan får du ett snus med citrussmak. Går att använda till alla våra snussatser.Följ instruktionerna som medföljer snussatspaketet. 36,00 kr   Läs mer Köp
Swedsnus Expressarom Lakrits Swedsnus Expressarom Lakrits Swedsnus Läs mer

Swedsnus Expressarom Lakrits är en aromtillsats smaksatt med naturlig anisfröolja, för en djup och långvarig smak av Lakrits, med en välavvägd spets av tillhörande sälta och en underliggande ton av mjuk rökighet. Räcker till ca 40 dosor. Swedsnus Expressaromer är anpassade för Swedsnus Express Lössnus. De kan med fördel användas till samtliga av våra snussatser, antingen som de är eller i kombination med varandra för att variera smak efter eget tycke. För Swedsnus Express 20 Dosor Lössnus rekommenderas att man blandar 0,5 dl Expressarom med omkring 3,5 – 4 dl vatten. Öppnad flaska kan sparas.

49,90 kr   Läs mer Köp
Snuskudde Snuskudde Spralla Läs mer 299,00 kr   Slut i lager
Just nu visas 30 av 31 produkter