• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Kontakta oss

Vanliga frågor & svar
Spåra din order här

Öppettider Kundservice

Måndag - Fredag 9.00 - 16.00
 

Avvikande öppettider

Kontakta gärna oss genom e-post, telefon eller vårt webformulär.

Under högtider och intensiva försäljningsperioder kan e-handlare möta leveransförseningar på grund av den stora mängden beställningar. Vi ber om ert förståelse och lite extra tålamod under denna tid. Vårt främsta mål är att säkerställa att ni får er beställning så snart som möjligt. Om det finns några frågor är vi mer än glada att hjälpa er!

Email  
För att kontakta oss på Snusnetto kan du skicka ett email till [email protected]. När du skriver mailet, se till att inkludera följande information för att underlätta hanteringen av ditt ärende:
1. Ditt namn: Ange ditt fullständiga namn så att vi kan identifiera dig som kund.
2. Eventuellt ordernummer: Om du har tillgängligt, inkludera även ordernumret relaterat till den aktuella frågan eller reklamationen.
3. Eventuella bilder: Om det är relevant, bifoga gärna bilder som kan vara till hjälp för att förklara problemet eller stödja ditt ärende. Det kan vara bilder på skadade varor, felaktiga leveranser eller andra relevanta bilder relaterade till frågan.

Genom att tillhandahålla dessa detaljer i ditt email hjälper du oss att snabbt och korrekt hantera ditt ärende. Vi strävar efter att ge dig en bra kundservice och lösa eventuella problem eller frågor på ett effektivt sätt. Tveka inte att kontakta oss via email på [email protected], vi ser fram emot att höra från dig.

Telefon  
Telefonnummer: 020-12 74 64 

 



Skriv till oss

Har du frågor om din beställning, våra produkter eller undrar hur du ska förvara ditt snus, hör av dig till oss. För att underlätta hanteringen av dina frågor är vissa fält obligatoriska och dessa är markerade med *(stjärna). Vill du göra en reklamation, vänligen skicka istället ett mail till [email protected] med namn, ordernummer och bilder på produkterna.