• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

AMP koffeinsnus

De nikotinfria koffeinpåsarna från AMP finns i flera olika smaker. Det här är ett nytt varumärke på marknaden som säljer helvita portioner utan nikotin.

Portionerna från AMP innehåller alltså varken nikotin eller tobak. Istället innehåller de koffein och består av fyllnadsmaterial samt smaksättning i form av smakaromer.
AMP Honey & Eucalyptus 100mg Koffein påsar AMP Honey & Eucalyptus 100mg Koffein påsar AMP Läs mer

AMP Honey & Eucalyptus 100mg Koffein påsar har smak av honung och eukalyptus. Det är en produkt utan nikotin från varumärket AMP, i slim-format och med en styrka som definieras som nikotinfri. Förpackningen är återförslutningsbar, vilket gör att du kan behålla produkten fräsch och redo att användas igen.

199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
AMP Peppermint 100mg Koffein påsar AMP Peppermint 100mg Koffein påsar AMP Läs mer

AMP Peppermint 100mg Koffein påsar är en produkt med pepparmynta-smak från märket AMP. Den kommer i slim-format och tillhör kategorin vitt snus. Produkten är klassificerad som nikotinfri. Portionerna kommer i en återförslutningsbar förpackning.

199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar AMP Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
AMP Spearmint 40mg Koffein påsar AMP Spearmint 40mg Koffein påsar AMP Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

AMP koffeinsnus egenskaper

  • Helvita koffeinprillor med torr yta
  • Snus utan tobak och nikotin
  • All-white portion av växtfiber

Nikotinfria koffeinpåsar med olika smaker

De nikotinfria koffeinpåsarna från AMP finns i flera olika smaker. I vårt sortiment finns Spearmint, Mango & Passionfruit, Peppermint och Honey & Eucalyptus till salu. Smaken kommer från smakaromer som blivit tillsatt i påsens fyllning.


Helvita portioner med lägre rinnighet

AMP är ett koffeinsnus som har en fyllning av växtfiber istället för tobak och nikotin. Även den omslutande påsen är tillverkad i växtfiber, och har en torr och perforerad yta som ger en lägre rinnighet. Fyllningen i AMP prillor innehåller också vatten och smaksättning.


Mer om AMP

Det nya varumärket AMP som tillhandahåller nikotinfritt koffeinsnus som tillverkas av BAT, British American Tobacco. Portionerna finns i flera olika smaker och smakkombinationer, många med fokus på olika typer av mint.