• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

XR Snus

XR snus (tidigare X-range) i slimformat lanserades av Swedish Match 2015 och har hämtat inspiration från General, Göteborgs Rapé och Catch. 2021 introducerades även tobaksfritt XR snus. Med smaker som bergamott, lavendel, citrus och äpple erbjuder produkterna varierade smakprofiler. Varumärket inkluderar både vita och originalportioner, alla i slimformat, tillgängliga i olika nikotinstyrkor för att passa olika användarpreferenser.

Läs mer om XR snus

Mest känt är XR för sitt slim white-format, men XR är mycket mer än så. Den senaste produktinnovationen för XR är en ny, mindre dosa som spar på plasten och dessutom är återvinningsbar.  Den nya, mindre dosan ger ett diskretare intryck och gör att du får mer plats i fickan – samtidigt som det är lika mycket innehåll. Hos XR snus hittar du produkter baserade på varumärkena General, Göteborgs Rapé samt Catch.

Samtidigt har XR tagit steget in i Nicotine Pouches med sin senaste produkt XR Free From Tobacco. Det är en helt tobaksfri produkt som ger en diskretare upplevelse, utan att göra avkall på den snusnära smaken som kännetecknar XR.

XR Göteborgs Rapé Slim White XR Göteborgs Rapé Slim White XR Läs mer XR Göteborgs Rapé Slim White har en kryddig och ljus tobaks-ton med lite citrus och bergamott. Slim Portion är smalare än en vanlig Original-prilla. White Portion betyder att det är torr påse med fuktigt innehåll för en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin. 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
XR General Strong White XR General Strong White XR Läs mer XR General Slim White Strong har en distinkt kryddig och ljus tobaks-ton med en gnutta citrus och bergamott också te bland smakerna. Särskilt utvald tobak ger Strong dess extra nikotinstyrka. Slim Portion är smalare än en vanlig Original-prilla. White Portion betyder att det är torr påse med fuktigt innehåll för en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin. 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
XR General Slim White XR General Slim White XR Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
XR Göteborgs Rapé Strong Slim White XR Göteborgs Rapé Strong Slim White XR Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
XR Catch Mint Slim White XR Catch Mint Slim White XR Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
XR General Original Portion XR General Original Portion XR Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
XR Stone Fruit Slim White Strong XR Stone Fruit Slim White Strong XR Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
XR Apple Slim White XR Apple Slim White XR Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Nytt pris
XR General Slim Nicotine Pouches
XR General Slim Nicotine Pouches XR Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
XR Göteborgs Rapé Slim Nicotine Pouches
XR Göteborgs Rapé Slim Nicotine Pouches XR (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Just nu visas 15 av 15 produkter

XR Snus olika Sorter

XR snus har flera olika sorter att välja mellan. Som nämnt ovan har XR snus baserats på tre av Swedish Match varumärken; General, Göteborgs Rapé och Catch. Detta ser du tydligt genom färgen på dosan, där exempelvis XR General har en svart färg på dosan, medan Göteborgs Rapé har en blå dosa. Catch skiljer sig något med två olika färger; turkos och mörkrosa/lila.

Hos XR hittar du även formaten, XR vit portion, XR tobaksfritt snus, och XR Portionssnus. Vit portion är det mest förekommande från varumärket, medan det endast finns en produkt i form av portionssnus samt tobaksfritt snus.

XR erbjuder även två olika styrkor att välja mellan; XR snus normal som har en nikotinhalt på ca 8–9 mg/g samt XR stark som har en nikotinhalt på 13,5 mg/g.

  • XR Portion: Traditionellt snus med tobak
  • XR Vit Portion: Tobakssnus som ej har efterfuktats vilket bidrar till den vita färgen
  • XR Fri från tobak: Ett tobaksfritt snus från varumärket
  • XR Normal och XR Stark: Två sorter som representerar styrkeskalan.
  • XR Stock Snus: En större förpackningsstorlek om 5, 10 eller 30 dosor.

XR Snus Alla Smaker

Med fokus på variation, erbjuder XR flera olika smaker för att möta olika preferenser. Från smaker som tobak, bergamott, och mint, till smaker som hallon och lakrits. Om du är nyfiken på att lära dig mer om de olika smakerna har vi listat samtliga nedan.

Snus med smak av Produkter Format
Lavendel, enbär, trä och citrus XR Göteborgs Rapé Slim White
XR Göteborgs Rapé Strong Slim White
Vit portion
Smak av tobak och bergamott XR General Slim White
XR General Strong White
XR General Original Portion
Vit portion
Original portion
Pepparmint, eukalyptus och ceder XR Catch Mint Slim White Vit portion
Hallon och lakrits XR Catch Hallon Lakrits Vit portion
Mousserande dryck, tobak och bergamott XR Göteborgs Rapé Sparkling Slim White Vit portion
Tobak XR General Free From Tobacco Tobaksfritt snus

 

XR Snus Styrka och Nikotinhalt

XR:s produkter erbjuder olika nikotinhalter i form av två olika styrkor för att passa olika behov. Oavsett om du föredrar ett normalstarkt snus eller söker en starkare upplevelse, har XR flera produkter att välja mellan.

Vidare har ett normalstarkt snus från XR en nikotinhalt på ca 8–9,5 mg/g, medan en starkare sort har en nikotinhalt på 13,5 mg/g. De allra flesta produkter från varumärket har en normal styrka och endast två produkter har en stark nikotinhalt. Detta syns både på namnet och genom en röd markering på dosan.

Nedan listar vi även samtliga produkter med tillhörande nikotinhalt, sorterat utifrån starkast till svagast.

Snus från XR normal styrka och nikotinhalt


Snus från XR med stark nikotinhalt

Köp XR Snus Online

Vi erbjuder snabb och säker leverans av alla XR produkter, direkt till din dörr. Hos oss kan du även välja fritt bland såväl smaker, format och styrkor för att du ska hitta en sort som passar dig.

Mer om XR

XR Snus-serien lanserades i mars 2015 och fick mycket uppmärksamhet vid den tiden då den representerade en helt ny idé i snusvärlden. XR består av portionsförpackade snusprodukter i snyggt designade burkar och erbjuder konsumenterna valet mellan General, Catch och Göteborgs Rapé.

Köp XR billigt

Vanliga frågor om XR

Är du nyfiken på att lära dig mer om XR snus? Nedan går vi igenom och besvarar några av de vanligaste frågorna om varumärket!