• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

LD Snus

LD snus är ett fylligt snus som ägs av företaget Nordic Snus AB. LD Snus finns i formaten lös, original portion och vit portion, och kommer i varierande styrkor och smaker. Från varumärket hittar du även serien LD 30, vilket har 30 portioner i stället för 20 som finns i ordinarie sortiment.

Nedan kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om varumärket, från dess historia och utbud, till svar på vanliga frågor. Läs vidare för att lära dig mer!

11-pack
LD Salmiak Vit
LD Salmiak Vit LD Läs mer

LD Salmiak Vit Portionssnus har en tobaks-ton med lite salmiak. En storprilla med torr, vit påse där innehållet är fuktigt för en dröjande och varaktig frisättning av smak och även nikotin med lägre risk för rinn. På dosan finner du det fiffiga kombi-locket. Nordic Snus AB/JTI tillverkar LD Salmiak Vit Portion.

279,00 kr (25,36 kr/st) Köp
11-pack
LD Salmiak Portion
LD Salmiak Portion LD Läs mer LD Salmiak Portionssnus har en smak av tobaks med lite salmiak.En stor prilla med fuktig portionspåse för en omedelbar frisättning av smak och även nikotin. På dosan finner du det fiffiga kombi-locket.Nordic Snus AB/JTI tillverkar LD Salmiak Portion. 279,00 kr (25,36 kr/st) Köp
11-pack
LD Original Stark Portion
LD Original Stark Portion LD Läs mer 279,00 kr (25,36 kr/st) Köp
11-pack
LD Original Portion
LD Original Portion LD Läs mer 279,00 kr (25,36 kr/st) Köp
11-pack
LD Salmiak Stark Portion
LD Salmiak Stark Portion LD Läs mer 279,00 kr (25,36 kr/st) Köp
LD 30 Original Portion LD 30 Original Portion LD Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
11-pack
LD Whiskey Original Limited Edition
LD Whiskey Original Limited Edition LD Läs mer 279,90 kr (25,45 kr/st) Köp
11-pack
LD Vit Stark Portion
LD Vit Stark Portion LD Läs mer 279,00 kr (25,36 kr/st) Köp
LD 30 Vit Portion LD 30 Vit Portion LD Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
11-pack
LD Vit Portion
LD Vit Portion LD Läs mer 279,00 kr (25,36 kr/st) Köp
11-pack
LD Signum Bergamott Vit Portion
LD Signum Bergamott Vit Portion LD Läs mer 289,00 kr (26,27 kr/st) Köp
Just nu visas 14 av 14 produkter

Historien bakom LD Snus

Varumärket LD Snus grundades under 2001 av Gallaher snus. Under 2007 tog företaget Nordic Snus AB över produktionen som fortsatt är deras tillverkare än idag. Sedan 2001 produceras LD Snus i den anrika fabriken Vårgårda Kvarn, en fabrik som varit i bruk sedan 1871.


LD Snus olika Sorter

LD Snus erbjuder två olika format att välja mellan: original portion och vit portion. Original portion är en klassisk form av snus som är brun i färgen medan vit portion inte har efterfuktats vilket bidrar med en vit färg på prillorna. Oavsett vilket format du väljer kommer produkterna i varierande smaker och styrkor för att tillgodose olika preferenser.

LD snus original portion – Se produkter som LD Original Portion och LD Salmiak Stark Portion
LD snus vit portion – Se produkter som LD Salmiak Vit och LD Vit Stark Portion

LD snus finns även som LD 30, vilket innebär att du får 30 portioner i dosan till skillnad från ordinarie produkter som innehåller 20 portioner. I dagsläget finns två produkter från varumärket med 30 portioner och dessa är: LD 30 Original Portion och LD 30 Vit Portion.


LD snus Alla Smaker

LD snus kommer i fyra olika smaker att välja mellan. Den gemensamma nämner är dock tobakssmaken som kompletteras på olika sätt med andra toner i deras produkter. Nedan går vi igenom samtliga smaker och tillhörande produkter för att du enkelt ska lära dig om utbudet.


Smak Produkter
Tobak och bergamott LD 30 Original Portion
LD Original Portion
LD Original Stark Portion
LD 30 Vit Portion
LD Vit Portion
LD Vit Stark Portion
Tobak och salmiak LD Salmiak Portion
LD Salmiak Stark Portion
LD Salmiak Vit
Tobak, bergamott, citrus och te LD Signum Bergamott
Plommon av sorten ume LD Signum UME Limited Edition

LD Snus Styrka och Nikotinhalt

LD snus kommer i två olika styrkor att välja mellan: Stark och normal styrka. Ett starkt snus från varumärket har en nikotinhalt på 14 mg/g, medan en normal styrka har en nikotinhalt på 10 mg/g. Från varumärket hittar du 8 produkter med en normal styrka, och tre produkter med en starkare nikotinhalt. En stark nikotinhalt indikeras med en röd markering på dosan och ordet stark i produktens namn.

LD Snus med stark styrka – 14 mg/g nikotinhalt
LD Snus med normal styrka – 10 mg/g nikotinhalt


Köp LD Snus Online

Hos oss kan du handla från snus från LD med snabb leverans hem och välja bland flera olika produkter såväl som förpackningsstorlekar för att passa dina behov. Från LD kan du välja att handla enskilda dosor men även större förpackningar som 5-pack, 10-pack och 30-pack.


Om varumärket

LD är en snusprodukt från Japan Tobacco Internationals (JTI) svenska dotterbolag – LD snus är ett av tre varumärken som för närvarande produceras av JTI Sweden. LD delar sitt namn med ett märke av rabattcigaretter som släpptes av JTI 1999 och kommer från ryska Liggett Ducat-fabrik. LD-linjen för snus produceras för närvarande i JTI Sveriges högteknologiska anläggning som ligger i Vårgårda kommun nära Göteborg. Fabriken förvärvades av JTI från Gallagher-gruppen 2007 och kan producera både löst och portionerat snus och bemannas av ett team av experter inom traditionell svensk snusproduktion.

Köp LD billigt

Vanliga Frågor om LD snus

Nedan kommer vi att besvara några vanliga frågor om varumärket. Läs vidare för att ta del av svaren!