• Fri frakt på köp över 750kr
  • Störst sortiment online

Kronan snus

Kronan snus har en distinkt och mörk tobaks-ton, helt enligt Svensk snus-tradition, trots att Kronan inte är ett gammalt märke. Snuset finns i formaten Lös, Portion och Vit Portion och tillverkas av Swedish Match North Europe AB.

Alla format har samma smak, med sin djupa och mörka karaktär av tobak med subtila inslag av viol, citrus och gröna örter. 

Idag finns det ett brett utbud av snus i olika smaker och former. Kronan står för något annat – ett traditionellt snus med en mörk och tydlig tobakskaraktär. Receptets grund har tydligt påverkats av Swedish Match-traditionen. Resultatet är ett snus som påminner oss om hur snus alltid har smakat.

Kronan Stark Original Portion Kronan Stark Original Portion Kronan Läs mer Kronan Stark Original Portion har en mörk tobaks-ton med komponenter av viol och citrus också lite gröna örter bland smakerna. Stora prillor med fuktad påse för en omedelbar frisättning av både smak och nikotin. 259,90 kr (25,99 kr/st) Köp
Kronan Vit Portion Kronan Vit Portion Kronan Läs mer Kronan Stark Vit Portionssnus har en distinkt mörk tobaks-ton med komponenter av viol och citrus också lite gröna örter bland smakerna. Stora prillor med torr vit påse. Innehållet är fuktigt för en dröjande och långvarig frisättning av både smak och nikotin, med lägre risk för rinn. Swedish Match North Europe AB tillverkar Kronan Stark Vit Portionssnus. 259,90 kr (25,99 kr/st) Köp
Kronan Original Portion Kronan Original Portion Kronan Läs mer 259,90 kr (25,99 kr/st) Köp
Kronan Lös Kronan Lös Kronan Läs mer 469,90 kr (46,99 kr/st) Köp
Kronan Vit Stark Portion Kronan Vit Stark Portion Kronan Läs mer 259,90 kr (25,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Kronan snus

  • Kronan Lössnus
  • Kronan Original Portion
  • Kronan Original Stark Portion
  • Kronan Vit Portion
  • Kronan Stark Vit Portion

Om varumärket

När Kronan kom ut 2005 har blev den snabbt en favorit bland många snuskonsumenter. Med sin klassiska design – ett guldlock som kontrasterar fint med en skogsgrön burk – och stark smak av tobak.