• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

Kronan snus

Kronan snus är ett traditionellt snusmärke från Swedish Match, känd för sin distinkta smak av tobak, citrus, viol och dill. Produkterna inkluderar Kronan Portionssnus, Kronan Lössnus, och Kronan Vit Portionssnus, tillgängliga i både normal och stark styrka. Nikotinhalten varierar med 8,5 mg/g i normal portion till 15 mg/g i stark portion. Alla varianter delar samma karaktäristiska smakprofil och erbjuder en klassisk snusupplevelse i formatet large med 22 portioner per dosa.

Läs mer om Kronan snus

Kronan snus har en distinkt och mörk tobaks-ton, helt enligt Svensk snus-tradition, trots att Kronan inte är ett gammalt märke. Snuset finns i formaten Lös, Portion och Vit Portion och tillverkas av Swedish Match North Europe AB.

Alla format har samma smak, med sin djupa och mörka karaktär av tobak med subtila inslag av viol, citrus och gröna örter. 

Idag finns det ett brett utbud av snus i olika smaker och former. Kronan står för något annat – ett traditionellt snus med en mörk och tydlig tobakskaraktär. Receptets grund har tydligt påverkats av Swedish Match-traditionen. Resultatet är ett snus som påminner oss om hur snus alltid har smakat.

Kronan Lös Kronan Lös Kronan Läs mer

Kronan Lössnus har en distinkt mörk tobaks-ton med komponenter av viol och citrus också lite gröna örter bland smakerna. Tobaken i Kronan Lös är mald. Du formar alltså snuset till en lagom stor prilla själv och får därmed en omedelbar frisättning av både smak och nikotin. Swedish Match North Europe AB tillverkar Kronan Lössnus.

479,90 kr (47,99 kr/st) Köp
Kronan Original Portion Kronan Original Portion Kronan Läs mer Kronan Original Portionssnus har en distinkt mörk tobaks-ton med komponenter av viol och citrus också lite gröna örter bland smakerna.Stora prillor med fuktad påse för en omedelbar frisättning av både smak och nikotin.Swedish Match North Europe AB tillverkar Kronan Original Portionssnus. 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kronan Vit Portion Kronan Vit Portion Kronan Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kronan Stark Original Portion Kronan Stark Original Portion Kronan Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kronan Vit Stark Portion Kronan Vit Stark Portion Kronan Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Om Kronan snus

Välkommen till vår guide om Kronan Snus, ett svenskt traditionellt snusmärke tillverkat av Swedish Match. Kronan snus finns att köpa online hos oss i original portion, vit portion samt lössnus. Med alternativ som sträcker sig från normal till stark tillgodoser Kronan Snus olika preferenser. Oavsett vilken styrka du väljer har samtliga produkter en tydlig smak av tobak med toner av viol citrus och örter.


Historien bakom Kronan Snus

Kronan snus lanserades 2005 som Swedish Matchs lågprisalternativ till andra snusmärken och erbjuder en traditionell svensk snussmak i både löst och portionsformat. Med alternativ som Kronan Vit Snus och Kronan Snus Nikotin kan konsumenter välja styrka och format som passar deras preferenser. Oavsett om det är lössnus eller portionssnus erbjuder Kronan ett sortiment av produkter för att tillgodose olika behov.

Köp Kronan snus online

Köp Kronan snus online hos oss på Snusnetto med leverans hem och välj bland ett urval av olika produkter. Oavsett om du är ute efter normalstarkt snus som Original portion, Vit portion eller Lössnus, eller de starka styrkealternativen som Original portion Stark eller Vit portion Stark, finns ett urval av olika produkter att välja mellan för att passa olika preferenser och behov.

Här är de viktigaste egenskaperna hos Kronan snus:

  • Original portion, Vit Portion, Lössnus
  • Normal eller stark nikotinhalt och styrka
  • 24 portioner per dosa
  • Normal storlek på prillorna

Kronan Snus Smaker och styrka

Kronan snus-sortimentet erbjuder två olika styrkor att välja mellan: Normal och stark. Den normala styrkealternativen inkluderar Kronan Original portion Kronan Vit portion och Kronan Lös. De starka styrkealternativen inkluderar Kronan Stark Original portion och Kronan Vit Stark portion.

Normal styrka

·       Kronan Original portion – 8,5 mg/g nikotinhalt

·       Kronan Vit Portion – 8 mg/g nikotinhalt

·       Kronan Lös – 7,5 mg/g nikotinhalt

Stark styrka

·       Kronan Stark Original Portion – 15 mg/g nikotinhalt

·       Kronan Stark Vit Portion – 12 mg/g nikotinhalt

Kronan snus olika snustyper

Kronan snus erbjuder ett utbud av snustyper för att tillgodose olika preferenser och smaker. Kronan snus-sortimentet inkluderar Lössnus, Original Portion och Vit Portion. Alla dessa snustyper delar samma mörka och robusta tobakskaraktär med inslag av violett, citrus och gröna örter.

·       Original portion – Ett portionerat och traditionellt format av snus

·       Vit Portion – Ett portionerat format av snus som inte efterfuktats vilket bidrar med en vit färg.

·       Lössnus – En lös version av portionssnuset som man själv rullar till prillor

Köp Kronan snus i stock

Kronan snus finns tillgängligt att köpa i olika förpackningsstorlekar hos oss på Snusnetto. Från Kronan kan du välja mellan att köpa enskilda dosor, 10-pack eller 30-pack. Beroende på vilken produkt samt förpackningsstorlek du väljer varierar priset.

  • Enskilda dosor
  • 10-pack
  • 30-pack

Mer om Kronan

När Kronan kom ut 2005 har blev den snabbt en favorit bland många snuskonsumenter. Med sin klassiska design – ett guldlock som kontrasterar fint med en skogsgrön burk – och stark smak av tobak.

Köp Kronan snus billigt

Vanliga frågor om Kronan snus

Nedan besvarar vi några återkommande frågor om varumärket Kronan. Kika vidare för att ta del av svaren.