• Billig frakt & snabb leverans
 • 4.6 i betyg på Trustpilot
Fix snus om varumärket

FIX snus

Välkommen till FIX Snus, en pionjär inom tobaksfria nikotinprodukter från Habit Factory in Sweden AB. FIX nikotinpåsar är helt fria från tobak och erbjuder hög kvalitet med ett brett utbud av smaker och styrkor, från mint till exotiska frukter och unika kombinationer som Ruby Chocolate, Pineapple Rum Coconut, Strawberry Kiwi, och Irish Coffee. Deras styrkor varierar mellan normal till extra stark, med en nikotinhalt mellan 8 mg/g och upp till 16,4 mg/g. Utforska vårt sortiment av FIX och få svar på vanliga frågor om deras innovativa och smakrika snusalternativ.

Läs mer om FIX snus
Nytt pris
FIX Pineapple Rum Coconut #4
FIX Pineapple Rum Coconut #4 FIX (1) Läs mer

FIX Pineapple Rum Coconut #4 är en produkt i formatet Slim, med smaker av kokos, rom, ananas och kryddor. Produkttypen är vitt snus och klassificeras som extra stark.

269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Chai Latte #3
FIX Chai Latte #3 FIX Läs mer Nikotinpåsarna i FIX Chai Latte #3 har smak av drycken chai latte. Portionerna i den här varianten av FIX: Flavour Index snus har ett slimmat format och en normal nikotinstyrka. 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
FIX Peach Rhubarb #2
FIX Peach Rhubarb #2 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Watermelon Ice #5
FIX Watermelon Ice #5 FIX (1) Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Strawberry Kiwi #4
FIX Strawberry Kiwi #4 FIX Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Blueberry Ice #5
FIX Blueberry Ice #5 FIX Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
FIX Green Mango Lemongrass #5
FIX Green Mango Lemongrass #5 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
FIX Ruby Chocolate #2
FIX Ruby Chocolate #2 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
FIX Irish Coffee #4
FIX Irish Coffee #4 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
FIX Fig Raspberry #3
FIX Fig Raspberry #3 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
FIX Cherry Blossom #5
FIX Cherry Blossom #5 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
FIX Pomelo Lime #4
FIX Pomelo Lime #4 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
FIX Sweet Mint Lemon #2
FIX Sweet Mint Lemon #2 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
Just nu visas 19 av 19 produkter

Vad är FIX Snus?

FIX snus, ägt av Habit Factory In Sweden AB, är ett vitt snusmärke som syftar till att erbjuda en modern, tobaksfri upplevelse. Hos FIX hittar du ett brett utbud av smaker som sträcker sig från mint till exotiska frukter och bär. Deras styrkor syftar till att möta olika konsumentpreferenser, från de som föredrar lägre nikotinnivåer till de som söker starkare alternativ. Alla produkter kommer i ett slimmat format, så att du enkelt kan utforska olika alternativ och samtidigt förvänta dig samma format.

Kortfattad sammanfattning om Fix Snus fria från tobak:

 • Ägare: Habit Factory In Sweden AB
 • Mål: Att erbjuda en modern, tobaksfri snusupplevelse
 • Kategori: Vitt snus
 • Smaker: Mint, frukt, bär m.m.
 • Format: Slim
 • Styrkor: Från normalstarkt till extra stark

Vitt snus från Fix snus

FIX, en pionjär inom den tobaksfria snusmarknaden, erbjuder ett varierat utbud av vitt snus. Ett helt tobaksfritt alternativ till traditionella snuskategorier. Med ett omfattande utbud av alternativ är varje produkt framtagen för att möta olika smak- och styrkepreferenser.

Vitt snus, även kallat tobaksfritt snus, innehåller ingen tobak. Istället består dessa produkter av cellulosa, smakämnen och nikotin, vilket ger en snusliknande upplevelse utan tobaksinnehåll. Till skillnad från vanligt portionssnus, missfärgar vitt snus inte tänderna.

 • Fritt från tobak
 • Bred variation av smaker
 • Slim-format
 • Styrkor från normal till extra stark

FIX snus i olika smaker

FIX utmärker sig med ett varierat utbud av smakkombinationer som sträcker sig från mint till exotiska frukter och bär. Varje smak är noggrant framtagen för att leverera en unik snusupplevelse, anpassad för olika smakpreferenser. En av de unika kombinationerna är FIX Pineapple Rum Coconut #4, som erbjuder en smakblandning av kokos, rom, ananas och kryddor.

FIX erbjuder även smakkombinatioenr som Peach Rhubarb, Cherry Blossom, Irish Coffee, Fig Raspberry och Ruby Chocolate, vilket ger användarna en mångfald av valmöjligheter för att hitta sin favorit.

Fix snus med mintsmak

FIX snus erbjuder olika mintsmaker. Nedan listar vi några alternativ:

Fix snus med fruktsmak

Fix erbjuder en rad olika fruktsmaker. Här är några exempel:

FIX snus med bärsmak

För de som föredrar bärsmaker erbjuder FIX olika alternativ:

FIX snus med exotiska smaker

FIX erbjuder också unika och exotiska smaker för en annorlunda snusupplevelse:

FIX snus med kaffesmak

För kaffeälskare har FIX några intressanta alternativ:

FIX snus med chokladsmak

FIX erbjuder också en unik snusupplevelse med chokladsmak:


FIX snus

FIX snus i slimmat format

FIX utmärker sig genom att erbjuda samtliga produkter i slimmat format. Slim-formatet är designat för att balansera komfort med en tydlig smakprofil. Den längre och smalare formen förbättrar passformen under läppen, vilket ger ökad komfort. Slim är storleksmässigt mellan normal och mini.


fix snus nikotinhalt

FIX nikotinpåsar finns i olika styrkor och nikotinhalter

FIX erbjuder en skala av olika styrkor inom sitt sortiment av tobaksfria produkter, vilket gör det möjligt för användare att justera sin nikotinupplevelse efter personliga behov och preferenser. Nikotinhalten sträcker sig från 8 mg/g upp till 16,4 mg/g beroende på vilken produkt du väljer.

Extra starkt snus från FIX (16,4 mg/g):

 • FIX Green Mango Lemongrass
 • FIX Irish Coffee
 • FIX Chai Latte
 • FIX Watermelon Ice
 • FIX Blueberry Ice
 • FIX Pomelo Lime

Starkt snus från FIX (14 mg/g):

 • FIX Cherry Blossom
 • FIX Pineapple Rum Coconut
 • FIX Strawberry Kiwi

Starkt snus från FIX (12 mg/g):

 • FIX Sweet Mint Lemon
 • FIX Chai Latte
 • FIX Fig Raspberry

Normalstarkt snus från FIX (8 mg/g):

 • FIX Peach Rhubarb
 • FIX Ruby Chocolate
 • FIX Sweet Mint Lemon

Köp FIX snus online

Att köpa FIX snus via Snusnetto gör upplevelsen av att handla online både enkel och anpassningsbar. Snusnetto erbjuder ett brett utbud av produkter i olika förpackningsstorlekar för att möta alla behov. Oavsett om du vill prova en ny smak med en enstaka dosa eller köpa ett flerpack, har Snusnetto alternativen tillgängliga. Köp FIX snus hos oss och välj mellan olika packstorlekar, från enstaka dosor till 3-pack, 5-pack, 10-pack och 30-pack.

Fix snus pris och leverans

Vi erbjuder olika leveransalternativ som Early Bird, Postnord varubrev, Postnord ombud och Best Hemleverans. Med fokus på kundnöjdhet erbjuder vi flera leveransmetoder, inklusive expressleverans för snabbare leverans av dina produkter. Detta gör hela processen från beställning till leverans smidig och anpassad efter dina behov.

FIX snus - topp bästsäljande produkter

Nedan listar vi våra bästsäljande produkter enligt våra kunder. Kanske hittar du din favorit här, eller så kan du utforska en ny sort:

FIX Pineapple Rum Coconut #4 FIX Pineapple Rum Coconut #4 FIX (1) Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
FIX Chai Latte #3 FIX Chai Latte #3 FIX Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
5-PACK
FIX Peach Rhubarb #2
FIX Peach Rhubarb #2 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
FIX Watermelon Ice #5 FIX Watermelon Ice #5 FIX (1) Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp

Senaste lanseringar

FIX snus fortsätter att utvecklas och erbjuder nya varianter för att tilltala en bredare kundkrets. De senaste produkterna introducerar ofta unika smaker och format som svar på marknadens efterfrågan.

FIX Pineapple Rum Coconut #4 FIX Pineapple Rum Coconut #4 FIX (1) Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
FIX Chai Latte #3 FIX Chai Latte #3 FIX Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp
5-PACK
FIX Peach Rhubarb #2
FIX Peach Rhubarb #2 FIX Läs mer 159,99 kr (32,00 kr/st) Köp
FIX Watermelon Ice #5 FIX Watermelon Ice #5 FIX (1) Läs mer 269,00 kr (26,90 kr/st) Köp

Om FIX snus

FIX snus, skapat av Habit Factory in Sweden AB, erbjuder tobaksfria snusalternativ med en stark betoning på Smakindex, vilket hjälper användare att hitta sina favoritvarianter. Genom att kombinera noggrant utvalda smaker med innovativa teknologier, syftar FIX till att förbättra nikotinupplevelsen. Med ett engagemang för kvalitet och innovation, fortsätter FIX att lansera nya produkter och förfina sina befintliga erbjudanden, vilket säkerställer att de alltid ligger i framkant för att möta konsumenternas behov och preferenser.

FIX Historia

FIX snus grundades med en vision att erbjuda en unik snusupplevelse genom innovativa smaker och hög kvalitet. Habit Factory, som äger varumärket, spenderade fyra år på att utveckla produkten innan produktionen startade i en toppmodern fabrik i Stockholm. Denna anläggning, med ett eget laboratorium, spelar en nyckelroll i FIX framgång. Varumärket erbjuder ett brett utbud av smaker och har snabbt vunnit popularitet tack vare sina hållbara påsar. FIX fortsätter att växa och fokuserar på att leverera högkvalitativa och unika produkter.

Tillverkning och kvalitet

FIX snus produceras av Habit Factory in Sweden AB i en avancerad anläggning i Stockholm. Processen börjar med ett noggrant urval av råvaror och inkluderar steg som blandning, fuktning och smaksättning, samt omfattande kvalitetskontroller. Varje steg övervakas noggrant för att säkerställa att slutprodukten uppfyller höga standarder. Habit Factory prioriterar hållbarhet genom ansvarsfullt inköp och energieffektiva produktionsmetoder. Deras fokus på kvalitet och innovation garanterar att FIX snus alltid levererar en pålitlig och konsekvent produkt.

Vanliga frågor om FIX snus