• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Lundgrens Snus

Lundgrens är med en helt ny sorts prillor med en mjukare yta som också har små hål. Lundgrens snus finns i flera smaker som Norrland, Skåne och Västkusten. Lundgrens är även först med det så kallade flexlocket som blir större ju fler prillor du stoppar i det och rymmer upp till 20 st använda. Fiedler & Lundgren/British American Tobacco Sweden AB tillverkar Lundgrens.
Lundgrens Skåne Lundgrens Skåne Lundgrens Läs mer Lundgrens Skåne har en distinkt tobakston samt komponenter av svensk barrskog och mogna skogsbär bland smakerna. Rejäla torra vita prillor med perforerad och extra mjuk påse. Innehållet i Lundgrens Skåne är fuktigt för en dröjande och långvarig frisättning av nikotin och även smaker, med lägre risk för rinn. 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Skåne Stark Lundgrens Skåne Stark Lundgrens Läs mer Lundgrens Skåne Stark har en distinkt tobakston samt också komponenter av svensk barrskog och skogsbär bland smakerna. Stora torra vita prillor med perforerad och extra mjuk påse. Innehållet är fuktigt för en dröjande och långvarig frisättning av nikotin och även smaker, med lägre risk för rinn. 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Lägereld Lundgrens Lägereld Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Norrland Lundgrens Norrland Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Norrland Stark Lundgrens Norrland Stark Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Västkusten Lundgrens Västkusten Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Österlen Slim Lundgrens Österlen Slim Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Fjällen Lundgrens Fjällen Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Äng Strong All White Lundgrens Äng Strong All White Lundgrens Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Lundgrens Skåne Slim Lundgrens Skåne Slim Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Rimfrost Strong Lundgrens Rimfrost Strong Lundgrens Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Lundgrens Dunge Strong All White Lundgrens Dunge Strong All White Lundgrens Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Lundgrens Rimfrost All White Lundgrens Rimfrost All White Lundgrens Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Lundgrens Fjällskog All White Lundgrens Fjällskog All White Lundgrens Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Lundgrens Rimfrost Extra Strong Lundgrens Rimfrost Extra Strong Lundgrens Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Lundgrens Skärgården Lundgrens Skärgården Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Lundgrens Örtagård Lundgrens Örtagård Lundgrens Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Just nu visas 17 av 17 produkter

Mer om Lundgrens

Innovation

Lundgrens snus finns i en mängd olika smaker, stilar och storlekar. Både Lundgrens tobakssnus och Lundgrens vitt snus finns i normalstor portionsstorlek, och för dem som föredrar ett diskretare snus finns det också ett smalt alternativ. Lundgrens snus produceras med ekologiska blad som odlas i Sverige och är ett snus med tobaksmak med inslag av vilda bär.


Lundgrens premiumsnus

Lundgrens är ett av många märken från Fiedler och Lundgren men det anses vara premiumvarumärket från detta företag. Detta varumärke har introducerat många innovationer. Den ursprungliga Lundgrens-smaken har en mörk tobakbas med en sötma som kommer igenom senare samt med en blommig ton.


Lundgrens perforerade påsar

Den första innovationen var den perforerade påsen. Snus kommer vanligtvis i små portionspåsar och materialet är mycket viktigt för hur snuset frisätts och smakar.


Lundgrens flexibla lock

Förpackningen är i form av runda dosor prydda med Lundgrens logotyp kommer med den senaste förbättringen inom snusförpackningar, FlexLock. Detta är ett innovativt lock tillverkat av flexibelt gummi som gör att behållaren kan rymma fler använda prillor än vanligt. 


Historien om Lundgrens

Lundgrens tillverkas av företaget Fiedler och Lundgren som är Sveriges näst största snusföretag och är dessutom ett av de äldsta. 1915 flyttade Fiedler & Lundgren sin produktion till Danmark. 88 år senare, 2002, flyttade Fiedler & Lundgren tillbaka till Sverige. Nu ger Fiedler och Lundgren arbete till nästan hundra anställda och kan tillverka 22 ton snus på ett enda år.

Köp Lundgrens billigt

Vanliga frågor om Lundgrens snus

Nyfiken på att lära dig mer om Lundgrens? Nedan besvarar vi några återkommande frågor om varumärket. Läs vidare för att ta del av svaren!