• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

Lynx snus

Lynx snus lanserades av Another Snus Factory i slutet av 2023 och erbjuder vitt snus utan tobak i 3 olika smaker med stark styrka. Prillornas innehåll består av växtfiber, nikotin och smakaromer. Another Snus Factory står även bakom varumärket Loop snus.

Nytt pris
Lynx Blueberry Boost Strong
Lynx Blueberry Boost Strong Lynx Läs mer

Lynx Blueberry Boost Strong är ett tobaksfritt snus med en smak av blåbär. Produkten kommer i slim-format och har en stark nikotinstyrka. Dosan innehåller 20 portioner.

249,90 kr (24,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Lynx Fizzy Lemonade Strong
Lynx Fizzy Lemonade Strong Lynx Läs mer

Lynx Fizzy Lemonade Strong är en All White Portion i slim-format med citrussmak, framtagen av märket Lynx. Produkten är tobaksfri men innehåller nikotin.

249,90 kr (24,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Lynx Tropical Passion Strong
Lynx Tropical Passion Strong Lynx Läs mer 249,90 kr (24,99 kr/st) Köp
Just nu visas 7 av 7 produkter

Helvita nikotinpåsar från Lynx

  • Helt vitt snus
  • Smaker av frukt och bär
  • Torr utsida med fuktigt innehåll

All white-portioner med smak av frukt och bär

Portionerna från Lynx finns hos oss i smakerna Fizzy Lemonade, Blueberry Boost och Tropical Passion. Precis som andra all white-produkter har de en torr utsida med ett fuktigt innehåll som ger prillan en låg rinnighet.


Nikotinhalt hos portionerna från Lynx

Lynx nikotinpåsar har en nikotinhalt som klassificeras som hög. Den exakta nikotinhalten går att utläsa på varje enskild produkt. Nikotinet är tillsatt och kommer ifrån nikotinsalter som har utvunnits från tobaksplantan.


Mer om Lynx

Det nya varumärket Lynx erbjuder ett sortiment av all white-portioner i olika smaker. Produkterna är framtagna av det svenska företaget Another Snus Factory, som bland annat står bakom LOOP. De helvita portionerna är alla fria från tobak.