• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Lynx

Lynx är ett nytt varumärke på marknaden som erbjuder helvita portionspåsar i sitt utbud. Portionerna finns i flera olika smaker.

Nikotinpåsarna från Lynx är all white-portioner. Det innebär att de inte innehåller någon tobak. Prillornas innehåll består istället av växtfiber, nikotin och smakaromer.
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Lynx Blueberry Boost Strong
Lynx Blueberry Boost Strong Lynx Läs mer

Lynx Blueberry Boost Strong är ett tobaksfritt snus med ett återhållet smak av bär. Produkten kommer i slim-format. 

149,90 kr (29,98 kr/st) Köp
Lynx Mixpack Fizzy Lemonade Strong & Blueberry Boost Strong
Lynx Mixpack Fizzy Lemonade Strong & Blueberry Boost Strong Lynx Läs mer Lynx har släppt ett 2-pack som innehåller två dosor. I varje dosa finns starka, helvita nikotinprillor med en smakprofil som kombinerar bär och citrus. 75,98 kr (37,99 kr/st) Slut i lager
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Lynx Tropical Passion Strong
Lynx Tropical Passion Strong Lynx Läs mer 149,90 kr (29,98 kr/st) Köp
Just nu visas 7 av 7 produkter

Helvita nikotinpåsar från Lynx

  • Helt vitt snus
  • Smaker av frukt och bär
  • Torr utsida med fuktigt innehåll

All white-portioner med smak av frukt och bär

Portionerna från Lynx finns hos oss i smakerna Fizzy Lemonade, Blueberry Boost och Tropical Passion. Precis som andra all white-produkter har de en torr utsida med ett fuktigt innehåll som ger prillan en låg rinnighet.


Nikotinhalt hos portionerna från Lynx

Lynx nikotinpåsar har en nikotinhalt som klassificeras som hög. Den exakta nikotinhalten går att utläsa på varje enskild produkt. Nikotinet är tillsatt och kommer ifrån nikotinsalter som har utvunnits från tobaksplantan.


Mer om Lynx

Det nya varumärket Lynx erbjuder ett sortiment av all white-portioner i olika smaker. Produkterna är framtagna av det svenska företaget Another Snus Factory, som bland annat står bakom LOOP. De helvita portionerna är alla fria från tobak.