• Billig frakt & snabb leverans
 • Över 500 produkter

Helwit Snus

Helwit är ett nytt All White-varumärke från Yoik. Helwit skapas i deras fabrik i Gransholms Bruk utanför Växjö, där fabriken är självförsörjande genom ett vattenkraftverket som ligger ett stenkast från fabriken. Hållbarhet ligger är i fokus, allt från dosan som är producerad av tallolja till klimatkompensation.

Smakerna är framtagna tillsammans med smakexperter som tillsammans med Yoik har försökt hitta en bra balans mellan tydliga smaker och en långvarig nikotinleverans.

Helwit kommer i flera smaker, bl.a. Mint, Viol, Mocha och Apelsin.

Helwit Blueberry Slim Helwit Blueberry Slim Helwit Läs mer

Helwit Blueberry Slim All White Portion #3 har en söt smak av blåbär. Portionerna är i formatet Slim och är tobaksfria. Helwit är ett All White-varumärke från Yoik.

359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Mocha Slim Helwit Mocha Slim Helwit Läs mer

Helwit Mocha Slim All White Portion #3 har smaken av mockakaffe och karamellchoklad.Portionerna är i formatet Slim och är tobaksfria.Helwit är ett All White-varumärke från Yoik.

359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Cola Slim Helwit Cola Slim Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Violet Slim Helwit Violet Slim Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Cherry Slim Helwit Cherry Slim Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Salmiak Slim Helwit Salmiak Slim Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Orange Slim Helwit Orange Slim Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Menthol Slim Helwit Menthol Slim Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Rose Slim Limited Edition Helwit Rose Slim Limited Edition Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Helwit Mint Slim Helwit Mint Slim Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Just nu visas 10 av 10 produkter

Om Helwit Snus

Helwit är ett nytt All White-varumärke av tobaksfritt snus som skapas av Yoik. Snuset tillverkas i deras fabrik i Gransholms Bruk, precis utanför Växjö. Där är fabriken självförsörjande genom ett vattenkraftverk som ligger vägg i vägg med fabriken. Helwit har hållbarhet som fokus, där klimatkompensation genomsyrar allt från dosan som är producerad av tallolja till klimatkompensation.

Smakerna är framtagna tillsammans med några av världens smakexperter som med varumärket har försökt att hitta balans mellan smak och nikotinleverans. Som följd kommer nikotinpåsarna i flera smaksättningar, bl.a. ros, viol, kaffe och Apelsin. Du hittar även flera olika styrkor att välja mellan för att passa olika preferenser. 


Helwits Smaker och format

De vita nikotinpåsarna kommer i flera olika långvariga smaker. Du kan välja mellan ett brett utbud av smaker, från traditionella smaker som viol, eller mer ovanligare smaker som kaffe, cola, eller apelsin. Från varumärket hittar du även olika mintiga toner. Varje smak är noggrant framtagen av deras smakexperter. Oavsett vilken smak du väljer kommer samtliga produkter i formatet slim,  vilket är en mindre och mer avlång storlek på portionerna. 

Nedan listar vi varumärkets olika smakkombinationer för att du enkelt ska lära dig om sortimentet:

 • Helwit Blueberry Slim - Smak av blåbär
 • Helwit Mocha Slim - Smak av mockakaffe och karamellchoklad
 • Helwit Cola Slim - Smak av Cola
 • Helwit Violet Slim - Smak av viol
 • Helwit Mint Slim - Smak av mint
 • Helwit Cherry Slim - Smak av körsbär
 • Helwit Salmiak Slim - Smak av saltlakrits
 • Helwit Orange Slim - Smak av apelsin
 • Helwit Menthol Slim - Smak av mint

Helwit finns även i begränsad utgåva med sin produkt Rose Limited Edition. Produkten har en av rosenvatten och har en normal styrka.


Helwits Olika styrkor

Varumärket erbjuder olika styrkor av nikotinhalter att välja mellan. Precis som många andra varumärken används en skala, på 1-4 för att indikera styrka. Helwit använder sig av en text på dosan som exempelvis lyder 3/4 eller 2/4 för att visa styrkan på varje dosa.

Styrka S4 är det starkaste vita snuset från Helwit med högsta nikotinhalter för dem som föredrar en starkare upplevelse. S3 är normalstarkt, och S2 är nikotinpåsarna med lägst styrka för dem som söker en mildare upplevelse. Oavsett vilken produkt och styrka du väljer har portionerna en jämn nikotinleverans.

Nedan listar vi samtliga styrkor från varumärket med tillhörande nikotininnehåll:

 • 2/4 - 7 mg/g
 • 3/4 - 9 mg/g
 • 4/4 - 12 mg/g

Helwits Populära produkter

Helwit har flera omtyckta produkter, exempelvis Helwit Mint, Helwit Mocha och Helwit Blueberry. Helwit Mocha ger dig en kombination av kaffe och choklad, medan Salmiak ger dig en smak av saltlakrits. Helwit Blueberry ger dig en blåbärssmak.


Vad är Helwit snus?

Helwit är ett all white-varumärke från Yoik, vars nikotinpåsar är vita och tobaksfria, även kallad all white. Portionerna tillverkas i deras klimatsmarta fabrik i gransholms bruk, och ägs av tillverkaren Yoik. Köp Helwit och välj en sort som passar dig när det gäller smak och nikotinstyrka efter vad du föredrar och tycker om. Om du är osäker kan du köpa en mixad förpackning och prova de olika sorterna av snus.

Beställ Helwit med frakt hela vägen hem i brevlådan

Hos oss kan du ta del av hela sortimentet från Helwit och välja mellan flera olika smaker och styrkor, och även dra nytta av fria fraktalternativ. Deras produkter är utformade för att ge dig smak och jämn fördelning av nikotin. Från varumärket kan du även handla olika förpackningsstorlekar, från enstaka dosor, till 5-pack och 10-pack.


Köp Helwit billigt

Vanliga frågor om Helwit snus