• Billig frakt & snabb leverans
 • 4.6 i betyg på Trustpilot

Helwit Snus

Helwit snus, skapat av det svenska företaget Yoik 2021, har snabbt blivit ett populärt val inom vitt snus tack vare genom sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sortimentet inkluderar ett brett urval av smaker, från Helwit Mint Slim och Helwit Mocha Slim, till unika val som Helwit Cinnapple Limited Edition och Helwit Banana Slim, vilket garanterar alternativ för alla smakpreferenser. Produkterna finns tillgängliga i slimmat format och erbjuder olika nikotinstyrkor, från Normal till Stark.

Upptäck hela utbudet online, inklusive en mångfald av smaker och nikotinstyrkor. Djupdyk in i vanliga frågor och utöka din kunskap om märket. Fortsätt utforska för mer information!

Nytt pris
Helwit Banana Slim
Helwit Banana Slim Helwit Läs mer

Helwit Banana Slim kommer i ett slimmat format och har banansmak. Produkten är ett vitt snus som innehåller 20 portioner per dosa och har en normal nikotinstyrka. 

318,99 kr (31,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Blueberry Slim
Helwit Blueberry Slim Helwit Läs mer

Helwit Blueberry Slim är ett tobaksfritt snus med smak av blåbär. Portionerna är i formatet Slim och är tobaksfria. Helwit erbjuder tobaksfria nikotinpåsar från Yoik.

328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Cola Slim
Helwit Cola Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Violet Slim
Helwit Violet Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Mocha Slim
Helwit Mocha Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Salmiak Slim
Helwit Salmiak Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Cherry Slim
Helwit Cherry Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Mint Slim
Helwit Mint Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Orange Slim
Helwit Orange Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Cinnapple Limited Edition
Helwit Cinnapple Limited Edition Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Rose Slim Limited Edition
Helwit Rose Slim Limited Edition Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Nytt pris
Helwit Menthol Slim
Helwit Menthol Slim Helwit Läs mer 328,99 kr (32,90 kr/st) Köp
Helwit Pear Slim Helwit Pear Slim Helwit Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Snart i lager
Just nu visas 14 av 14 produkter

helwit snus varumärke

Vad är Helwit snus?

Helwit snus, som utvecklats av det svenska företaget Yoik, är ett helt vitt tobaksfritt snus, utformat för att erbjuda alternativ till traditionella snusprodukter. Helwit tillverkas i deras klimatsmarta fabrik i gransholms bruk utanför växjö och har ett tydligt engagemang för innovation och kvalitet framgår tydligt i deras breda utbud av smaker och styrkor.

Deras nikotinpåsar är designade för att möta en mängd konsumentpreferenser, från de som föredrar lägre nikotinnivåer till de som söker starkare nikotinstyrkor. Smakpaletten omfattar allt från mint och frukt till kaffe och unika blandningar, tillgängliga i Slim-format för att passa olika användarpreferenser.

En kortfattad sammanfattning av varumärket:

 • Ägare: Yoik
 • Mål: Att erbjuda en modern, tobaksfri snusupplevelse
 • Kategori: Vitt snus
 • Smaker: Mint, frukt, kaffe m.m
 • Format: Slim
 • Styrkor: Från normal till stark

Vitt snus från Helwit

Helwit är ett framstående varumärke inom den tobaksfria snusmarknaden, känd för sin mångsidiga samling av tobaksfritt snus i varierande smaker och styrkor samt ett enhetligt format. Med ett omfattande utbud, är varje produkt noggrant framtagen för att möta varierande konsumentpreferenser.

Vitt snus, även kallat tobaksfritt snus, skiljer sig från traditionella snuskategorier då det är helt fritt från tobak. Istället består deras nikotinpåsar av en blandning av cellulosa, smakämnen och nikotin, vilket ger en snusliknande upplevelse utan tobakens närvaro. Till skillnad från vanligt portionssnus, missfärgar vitt snus inte tänderna.

Helwit smaker

Att välja rätt snus är ofta en fråga om smak, och deras nikotinpåsar finns i ett brett utbud av många smaker för att tillfredsställa olika preferenser. Deras smaker sträcker sig från mint till kaffe och fruktiga toner, och på så sätt kan kunder välja bland ett brett spektrum av många olika alternativ. Dessa finns tillgängliga i olika styrkor och i slim-format, vilket gör det möjligt att anpassa styrka efter personliga önskemål.

Helwit Snus

Mintsmaker

Inom mintkategorin erbjuder varumärket en mångfald av olika smaker, där varje variant har sin unika profil av minttoner. Detta inkluderar allt från den rundare Helwit Mint Slim till den mer intensiva Helwit Menthol Slim.

Helwit Snus

Bärsmaker

Varumärket tillhandahåller också olika bärsmaker där varje variant har sina specifika undertoner och kombinationer för en unik smakupplevelse. Här hittar du bland annat smak av blåbär och körsbär.

Helwit Snus

Fruktsmaker

För de som föredrar fruktiga toner har varumärket skapat en palett av olika smaker att välja mellan. Dessa inkluderar bland annat apelsin, banan och äpple, vilka erbjuder distinkta smakprofiler.

Helwit Snus

Kaffesmaker

Inom kaffekategorin kombinerar märket aromen av kaffe med toner av choklad och karamell, riktade till de som uppskattar en robust smakprofil.

Övriga smaker

Varumärket är inte främmande för att utforska mer unika smakkompositioner, som kombinerar traditionella och nyskapande smaker.


Helwit Snus

Helwit snus finns i formatet slim

Ofta kan du även välja mellan olika format men i detta fall erbjuds samtliga produkter i ett och samma format; Slim. Slim är en smal och avlång prilla som är storleksmässigt mellan normal och mini. Eftersom hela deras sortiment erbjuds i samma format innebär det att du fritt kan utforska olika smaker och styrkor men samtidigt förvänta dig samma storlek. Oavsett om du väljer smak av blåbär, eller en hög nikotinhalt, erbjuder slim komfort och långvarig smak och nikotinleverans.


Helwit snus i olika styrkor

Helwit finns i olika styrkor och nikotinhalter

Helwit snus finns i flera nikotinstyrkor i sina nikotinpåsar, designade för att tillgodose de individuella behoven hos varje användare, från de som föredrar normalstyrka till de som önskar starkare alternativ. Nikotinnivåerna varierar från 7 mg nikotin per gram upp till 12 mg nikotin per gram.

Nedan följer en detaljerad genomgång av de olika nikotinstyrkorna som varumärket erbjuder, från de starkaste till alternativen med lägre nikotinstyrka:

Extra stark

De mest intensiva produkterna inom deras utbud, som Helwit Cherry Slim och Helwit Mocha Slim, är skapade för användare som söker maximal nikotineffekt. Dessa varianter har en nikotinhalt på 12 mg per gram och klassificeras vanligtvis som starka inom Helwits skala.


Stark

För dem som önskar starka men ändå balanserade nikotinupplevelser erbjuder Helwit produkter med stark styrka. Dessa produkter har en nikotinhalt på 9 mg per gram, vilket ger en kraftfull men balanserad nikotineffekt.


Normal

Produkterna inom normal styrka är avsedda för användare som föredrar en mer balanserad upplevelse. Dessa varianter har en nikotinhalt på 7 mg per gram och är idealiska för de som vill ha en lägre nikotinstyrka.

Köp Helwit snus

Köp Helwit snus på Snusnetto och utforska ett brett utbud av smaker, format och nikotinstyrkor. Vi erbjuder leveransalternativ som Postnord och EarlyBird för att du enkelt ska kunna få dina favoriter levererade direkt till din dörr. När du beställer Helwit snus genom vår tjänst har du möjligheten att anpassa din beställning med olika förpackningsstorlekar. Välj mellan enskilda dosor eller flerpack med 3-pack, 5-pack, 10-pack eller 30-pack dosor, vilket gör det möjlighet att handla utifrån dina behov och konsumtion.

Helwit snus pris och leverans

Helwit snus erbjuder en rad leveransalternativ för att tillgodose våra kunders olika behov. Bland våra leveranstjänster finns Early Bird, Postnord varubrev, Postnord ombud och Airmee, alla valda för att ge flexibilitet och bekvämlighet. Vi erbjuder också olika pack-sizes från enstaka dosor och mellan 3-pack, 5-pack, 10-pack och 30-pack.

Pris

Snusnetto presenterar ett brett sortiment av Helwit snus till marknadsmässiga priser, tillgängliga från enskilda dosor upp till 10-pack och 30-pack, för att möta en variation av behov. Priserna för deras produkter, inklusive varianter som Mocha Slim Strong och Cherry Slim Extra Strong, kan variera från exempelvis 319,99 kr till 329,99 kr för ett 10-pack. För att utforska det fullständiga utbudet och få de senaste prisuppgifterna, rekommenderar vi att besöka Snusnetto.

Här kommer prisexempel på några av våra produkter:


Leverans

Vi förstår vi vikten av att snabbt och effektivt få dina produkter levererade till din dörr. Därför samarbetar vi med en rad pålitliga leveranstjänster för att säkerställa att varje beställning hanteras med största omsorg och effektivitet, från det att din order läggs tills den når din angivna adress. Våra leveranspartners har valts ut baserat på deras förmåga att erbjuda snabba och tillförlitliga leveranser. Vi erbjuder följande leveransalternativ:

 • Postnord ombud - Välj ditt ombud, Leveranser över hela Sverige
 • Postnord varubrev - Direkt till din brevlåda, Leverans över hela landet
 • Early Bird - Levereras på morgonen innan kl. 07:00. Paketet lämnas i din brevlåda.
 • Best - Hemleverans med bud kl 17-22

Senaste lanseringar

Helwit fortsätter att innovera och introducerar nya varianter för att tilltala en bredare kundkrets. De senaste produkterna ofta presenterar unika smaker och format som svar på marknadens efterfrågan. Senaste nyheten från varumärket är Helwit Banana Slim och Helwit Cinnapple Limited Edition, som båda erbjuder distinkta smaker i Helwits slim-format.

Om Helwit snus

Helwit är ett ledande varumärke för tobaksfria nikotinprodukter från det svenska företaget Yoik. Detta moderna märke skapades för att tillgodose efterfrågan på nikotinalternativ som inte kompromissar med kvalitet eller smakupplevelse. Med en bred palett av smaker från mint till frukt- och kaffesmaker, erbjuds produkter anpassade för olika konsumentpreferenser. Sedan start tillverkas produkterna i deras klimatsmarta fabrik i gransholms bruk utanför växjö, där kvalitet, miljö innovation är fokusområden.

Genom åren har varumärket satsat på forskning och utveckling för att erbjuda kvalitativa nikotinprodukter, vilket återspeglas i deras sortiment som tilltalar en bred användarbas. Genom att balansera smak, styrka och kvalitet fortsätter varumärket att leda utvecklingen mot alternativa nikotinprodukter.

Helwit Historia

Lanserat 2021 av Yoik, har Helwit snabbt etablerat sig som en framträdande tillverkare av tobaksfria nikotinprodukter i Sverige. Helwit kombinerar farmaceutiskt nikotin med naturliga smakämnen för att erbjuda ett alternativ till traditionellt snus,.

Företaget har också tagit ledningen inom hållbar produktion med sin klimatsmarta fabrik i Gransholms Bruk, Växjö, som drivs av förnybar energi från lokala vattenkraftverk. 2022 introducerade Helwit biologiskt nedbrytbara snusdosor, vilket ytterligare stärker deras miljövänliga profil.

Internationellt är Helwit erkänt för sin höga produktkvalitet och sitt engagemang för hållbarhet, vilket fortsätter att påverka den globala nikotinindustrin med fokus på miljö och hälsa.

Tillverkning och kvalitet

Helwit har en rigorös tillverkningsprocess som är utformad för att garantera högsta möjliga produktkvalitet. Varje steg i produktionen, från urval av råmaterial till den färdiga produkten, följer strikta kvalitetsnormer och är noggrant reglerat för att säkerställa konsekvent kvalitet.

Företaget är starkt engagerat i hållbara och miljövänliga produktionsmetoder. Helwits produktionsanläggning i Gransholms Bruk är driven av förnybar energi och fokuserar på att minimera miljöpåverkan genom effektiv avfallshantering och energianvändning. Ett betydande steg mot miljövänlighet är användningen av dosor tillverkade av tallolja, en biobaserad resurs som minskar CO2-utsläppen med över 85% jämfört med traditionella tillverkningsmetoder.

Med hjälp av avancerad teknologi och strikta kvalitetskontroller säkerställer Helwit att varje nikotinpåse levererar en jämn och tillfredsställande upplevelse. Innovativa produktutvecklingar gör det möjligt för Helwit att erbjuda ett brett spektrum av smaker, anpassade för att möta de varierande och utvecklande preferenserna hos dagens snusare.


Vanliga frågor om Helwit snus