• Fri frakt på köp över 750kr
  • Störst sortiment online

Kaliber Snus

Kaliber snus, faller in under kategorin av populära märken i Sverige och tillverkas av Swedish Match North Europe AB. Snuset görs i flera varianter, till exempel: Vit portion, Original portion, Vit special, Vit Salmiak och Oirignal Portion. Kaliber+ lanserades 2016 och är också en del av ‘’Kaliberfamiljen’’ med mer välfyllda prillor. 

Kaliber Vit Kaliber Vit Kaliber Läs mer Kaliber Vit Portion har en distinkt ljus tobaks-ton med en gnutta örter och citrus samt också förnimma granatäpple bland smakerna. En stor prilla med torr påse där innehållet är fuktigt för en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin med lägre risk för rinn. Swedish Match North Europe AB tillverkar Kaliber Vit Portion. 214,90 kr (21,49 kr/st) Köp
Kaliber Original Portion Kaliber Original Portion Kaliber Läs mer Kaliber Original Portion har en distinkt ljus tobaks-ton med en gnutta citrus och örter samt också förnimma granatäpple bland smakerna. En stor prilla med fuktad påse för en omedelbar frisättning av både smak och nikotin. Swedish Match North Europe AB tillverkar Kaliber Original Portion. 214,90 kr (21,49 kr/st) Köp
Kaliber Plus White Portion Kaliber Plus White Portion Kaliber Läs mer 217,90 kr (21,79 kr/st) Köp
Kaliber Plus Portion Kaliber Plus Portion Kaliber Läs mer 217,90 kr (21,79 kr/st) Köp
Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Läs mer 214,90 kr (21,49 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Kaliber snus

Swedish Match presenterar det moderna alternativa snuset – Kaliber. Kaliber tillverkas enligt Swedish Matchs höga kvalitetsstandard och har en ren tobaksmak med inslag av citrus.

Kaliber snus smakar som ett klassiskt snus: en medelrik och blommig tobakskaraktär med inslag av örter, citrus och röda bär.

Kaliber är ett snus som produceras i enlighet med Swedish Matchs höga kvalitetsstandarder och har en välbekant tobakssmak med inslag av citrus. Kalibers utbud inkluderar: