• Fri frakt på köp över 750kr
  • Störst sortiment online

Kaliber Snus

Kaliber snus, faller in under kategorin av populära märken i Sverige och tillverkas av Swedish Match North Europe AB. Snuset görs i flera varianter, till exempel: Vit portion, Original portion, Vit special, Vit Salmiak och Oirignal Portion. Kaliber+ lanserades 2016 och är också en del av ‘’Kaliberfamiljen’’ med mer välfyllda prillor. 

Kaliber Plus White Portion Kaliber Plus White Portion Kaliber Läs mer Kaliber+ Vit Portion har en kryddig och ljus tobaks-ton med komponenter av bergamott och te samt också kardemumma och ros bland smakerna. Pluset betyder att det är lite mer snus och lite mer smak än i de andra sorterna av Kaliber. 227,90 kr (22,79 kr/st) Köp
Kaliber Plus Portion Kaliber Plus Portion Kaliber Läs mer Kaliber+ Original Portion har en distinkt kryddig och mörk tobaks-ton med en gnutta bergamott och lingon samt också förnimma pomerans och kakao bland smakerna. Pluset betyder att det är lite mer snus och lite mer smak än i de andra sorterna av Kaliber. En stor välfylld prilla med fuktad påse för en omedelbar frisättning av både nikotin och smak. Swedish Match North Europe AB tillverkar Kaliber+ Original Portion. 227,90 kr (22,79 kr/st) Köp
Kaliber Vit Kaliber Vit Kaliber Läs mer 227,90 kr (22,79 kr/st) Köp
Kaliber Original Portion Kaliber Original Portion Kaliber Läs mer 227,90 kr (22,79 kr/st) Köp
Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Läs mer 227,90 kr (22,79 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Kaliber snus

Swedish Match presenterar det moderna alternativa snuset – Kaliber. Kaliber tillverkas enligt Swedish Matchs höga kvalitetsstandard och har en ren tobaksmak med inslag av citrus.

Kaliber snus smakar som ett klassiskt snus: en medelrik och blommig tobakskaraktär med inslag av örter, citrus och röda bär.

Kaliber är ett snus som produceras i enlighet med Swedish Matchs höga kvalitetsstandarder och har en välbekant tobakssmak med inslag av citrus. Kalibers utbud inkluderar: