• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

Granit Snus

Granit är ett välkänt snus-märke i Sverige som dök upp 2004 från Fiedler & Lundgren/British American Tobacco Sweden AB. Snuset har en distinkt smak av ren tobak och tillverkas i flera olika format och med tillsatta aromer. Granit har en lite lägre nikotinhalt jämfört med andra märken.

Det blev snabbt uppskattat bland snusare i Sverige samt världen över och är idag ett av de mest populära varumärkena på marknaden. Granit har en tydlig smak av tobak och levereras i portion, vit portion och lös. Det har också starka alternativ med högre nikotinhalt.

Granit Vit Portion Granit Vit Portion Granit Läs mer Granit Original White har en distinkt tobaks-ton med lite bergamott och kryddor.En rejäl prilla med torr, vit portionspåse för en dröjande och varaktig frisättning av nikotin och även smaker.Dosan är utrustad med  FLEXLID™  som är ett flexibelt lock med mer utrymme för använda prillor.Fiedler & Lundgren/British American Tobacco Sweden AB tillverkar Granit Original White. 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Granit Vit Stark Portion Granit Vit Stark Portion Granit Läs mer

Granit Strong White har en kraftig tobaks-ton med inslag av bergamott och kryddor. Särskilt utvald tobak ger Strong dess extra styrka. En stor prilla med torr, vit portionspåse för en dröjande och varaktig frisättning av både smak och det extra nikotinet. Dosan är utrustad med  FLEXLID™  som är ett flexibelt lock med mer utrymme för använda prillor. Fiedler & Lundgren tillverkar Granit Strong White.

349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Granit Portion Granit Portion Granit Läs mer 349,90 kr (34,99 kr/st) Köp
Granit Lös Granit Lös Granit Läs mer 534,90 kr (53,49 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Köp Granit snus billigt