• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Granit Snus

Granit är ett välkänt snus-märke i Sverige som dök upp 2004 från Fiedler & Lundgren/British American Tobacco Sweden AB. Snuset har en distinkt smak av ren tobak och tillverkas i flera olika format och med tillsatta aromer. Granit har en lite lägre nikotinhalt jämfört med andra märken.

Det blev snabbt uppskattat bland snusare i Sverige samt världen över och är idag ett av de mest populära varumärkena på marknaden. Granit har en tydlig smak av tobak och levereras i portion, vit portion och lös. Det har också starka alternativ med högre nikotinhalt.

Granit Vit Portion Granit Vit Portion Granit Läs mer Granit Original White har en distinkt tobaks-ton med lite bergamott och kryddor.En rejäl prilla med torr, vit portionspåse för en dröjande och varaktig frisättning av nikotin och även smaker.Dosan är utrustad med  FLEXLID™  som är ett flexibelt lock med mer utrymme för använda prillor.Fiedler & Lundgren/British American Tobacco Sweden AB tillverkar Granit Original White. 334,90 kr (33,49 kr/st) Köp
Granit Portion Granit Portion Granit Läs mer

Granit Original Portion har en distinkt tobaks-ton samt också lite bergamott och kryddor bland smakerna. En stor prilla med fuktad påse för en omedelbar frisättning av smak och nikotin. Dosan är utrustad med  FLEXLID™  som är ett flexibelt lock med mer utrymme för använda prillor. Fiedler & Lundgren/British American Tobacco tillverkar Granit Original Portion.

334,90 kr (33,49 kr/st) Köp
Granit Vit Stark Portion Granit Vit Stark Portion Granit Läs mer 334,90 kr (33,49 kr/st) Köp
Granit Lös Granit Lös Granit Läs mer 519,90 kr (51,99 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Köp Granit snus billigt