• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

STRÖM Snus

Ström snus, introducerat 2022 av Scandinavian Tobacco Group, är ett svenskt vitt snus som prioriterar hållbarhet och kvalitet. Produkterna är helt tobaksfria och erbjuds i fem smaker: mint, apelsin, bär, kaffe och ingefära/lakrits. Alla Ström snusvarianter har en nikotinstyrka på 3 av 4, med cirka 10 mg nikotin per prilla, vilket anses vara normal styrka.

Läs mer om Ström snus

STRÖM är ett nytt märke med vitt tobaksfritt snus i sitt utbud. Prillorna är framtagna av tillverkaren Insurgent Ventures II som är ett etablerat bolag på marknaden.

STRÖM snus lanseras med tre nya smaker. Två sorter med den populära smaken av mint där ena varianten dessutom har inslag av apelsin. Men också en prilla med smak av bär.

Nytt pris
STRÖM Iced Coffee Slim
STRÖM Iced Coffee Slim STRÖM (1) Läs mer

Nikotinportionerna STRÖM Iced Coffee Slim är helvita prillor med tillsatt nikotin som är helt fria från tobak. De har nikotinstyrka 3/4 och nikotinet kommer i form av nikotinsalter utvunna ur tobaksplantan.

319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Nytt pris
STRÖM Fresh Mint Slim
STRÖM Fresh Mint Slim STRÖM Läs mer

STRÖM Fresh Mint har smak av pepparmint med toner av örter. Prillorna är i slim-format och är tobaksfria. Insurgent Ventures II producerar STRÖM.

319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Nytt pris
STRÖM Minty Orange Slim
STRÖM Minty Orange Slim STRÖM Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Nytt pris
STRÖM Fruity Berry Slim
STRÖM Fruity Berry Slim STRÖM (1) Läs mer 299,00 kr (29,90 kr/st) Köp
Nytt pris
STRÖM Gingery Liquorice Slim
STRÖM Gingery Liquorice Slim STRÖM Läs mer 299,00 kr (29,90 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Vitt snus från STRÖM 

STRÖM snus är helt tobaksfria och är i stället tillverkad av växtfiber, nikotin och smakämnen blir tillsatta i efter hand. Produkten är dessutom slimmad vilket gör att påsen ligger bekvämt under läppen.

STRÖM Berry Slim

- STRÖM Minty Orange Slim

- STRÖM Fresh Mint Slim


Vitt Portionssnus utan tobak

Prillan är torr på utsidan men fuktig inuti vilket minskar rinnigheten. Det gör dessutom att det vita snuset från STRÖM utsöndrar smak och nikotin under en längre tid. Detta innebär att prillan håller länge.


Klimatsmart Nikotinpåse

STRÖM snus är ett klimatsmart alternativ. Både nikotinpåsen och dosan är producerade av plantbaserat material, och har minimal påverkan på miljön. Dosan är dessutom utrustad med ett lock du kan slänga den använda prillan i för att minimera nedskräpning.