• Billig frakt & snabb leverans
 • 4.6 i betyg på Trustpilot

ZONE X Snus

ZONE X är ett framstående varumärke som erbjuder ett brett utbud av nikotinpåsar utan tobak. Deras produkter är populära för sin bredd av smaker som inkluderar bär, mint och frukt, samt finns i olika nikotinstyrkor från normal till extra stark. ZONE X kombinerar innovation med kvalitet för användare som söker ett tobaksfritt snusalternativ.

Läs mer om ZONE X

ZONE X är en ny produkt från Skruf Snus AB på All White marknaden som blivit uppmärksammade för sina portionspåsar.

Nytt pris
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong ZONE X Läs mer

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong har en smak av mentol, mint och pepparmint och med extra stark nikotinhalt. Vitt snus i slim-format och helt tobaksfria och ger inga missfärgningar på tänderna. De innehåller växtfibrer.

229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Cosmic Blast Extra Strong
ZONE X Cosmic Blast Extra Strong ZONE X Läs mer

ZONE X Cosmic Blast Extra Strong med smak av tropiska frukter och citrus och lite wasabi. De vita påsarna i är slim-format och helt tobaksfria snus, vilket inte ger några missfärgningar på tänderna. De innehåller växtfibrer. Skruf Snus AB tillverkar ZONE X snus.

229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Cold Blast Slim Strong
ZONE X Cold Blast Slim Strong ZONE X Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Mint Breeze Slim Normal
ZONE X Mint Breeze Slim Normal ZONE X (2) Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Summer Dive Slim Extra Strong
ZONE X Summer Dive Slim Extra Strong ZONE X (2) Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Dark Flow Extra Strong
ZONE X Dark Flow Extra Strong ZONE X Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Southern Breeze
ZONE X Southern Breeze ZONE X (1) Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Berry Fresh Slim Normal
ZONE X Berry Fresh Slim Normal ZONE X Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Berry Fresh Extra Strong
ZONE X Berry Fresh Extra Strong ZONE X Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Hot Beat Slim Extra Strong
ZONE X Hot Beat Slim Extra Strong ZONE X Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Southern Storm Slim Extra Strong
ZONE X Southern Storm Slim Extra Strong ZONE X Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
Nytt pris
ZONE X Fuji Zing Extra Strong
ZONE X Fuji Zing Extra Strong ZONE X Läs mer 229,00 kr (22,90 kr/st) Köp
ZONE X Mint Mixpack ZONE X Mint Mixpack ZONE X Läs mer 138,36 kr (34,59 kr/st) Läs mer Köp
Just nu visas 17 av 17 produkter

Om Zone X Snus

Välkommen till Zone X Snus, ett snusvarumärke helt fritt från tobak, noggrant tillverkad med bambufiber och olika smaktillsatser. Zone X nikotinpåsar produceras av den svenska tillverkaren Skruf Snus Ab, som även erbjuder snus fritt från tobak med varumärket Skruf Super White.

Här hittar du hela sortimentet för köp online med snabb leverans hem. Varumärket erbjuder vitt snus i flera olika smaker och nikotinstyrkor. Oavsett om du föredrar Cold Blast, Mint Breeze, eller smak av tropiska frukter och citrus, så tillgodoser vårt sortiment olika behov och preferenser. Från varumärket erbjuds även snus med olika nikotinstyrkor, från 7 mg nikotin per gram till extra starka på 16 mg per gram, vilket säkerställer ett varierat urval för olika användare.

Fortsätt läsa för att ta del av all information om Zone X. Här kan du exempelvis lära dig om
deras många smaksättningar, styrka, samt vad påsarna innehåller. Läs vidare för att lära dig
mer om varumärket och beställ vitt snus online med leverans hem.

Vad är ZONE X snus?

ZONE X är ett nytt varumärke som tillverkas av Skruf Snus AB och har utvecklats av Imperial Tobacco, ett tobaksföretag från Storbritannien med lång erfarenhet i branschen. ZONE X all white snus är helt tobaksfritt. Precis som vanligt snus placerar du portionen under läppen.

Zone X tobaksfria snus innehåller nikotin, och kommer i olika varierande nikotinhalter. Ett normalstarkt vitt snus från varumärket har en nikotinhalt på 7 mg/g, medan deras starka portionspåsar har en nikotinhalt med 11-14 mg/g, och deras starkaste portioner har en nikotinhalt på 16 milligram nikotin per gram.

ZONE X kommer i flera olika smaker att välja mellan. Från bär till olika frukter, finns något för att passa många preferenser. Nedan går vi igenom alla Zone X smaker tillgängliga:

ZONE X kommer i olika smaker, som alla finns i olika styrkor. Smakerna är:

 • ZONE X Mint Breeze - Mintsmak
 • ZONE X Berry Fresh - Smak av vinbär och mynta
 • ZONE X Berry Fresh Extra Strong - Smak av vinbär och mynta
 • ZONE X Cold Blast Extra Strong - Smak av mint, pepparmynta och mentol
 • ZONE X Cold Blast Strong - Smak av mentol, pepparmint och mint
 • ZONE X Dark Flow Medium - Smak av saltlakrits
 • ZONE X Cosmic Blast Extra Strong - Smak av röda bär och vanilj
 • ZONE X Mint Breeze Strong - Mintsmak
 • ZONE X Havana Breeze - Smak av mynta, citron och lime
 • ZONE X Sunset Extra Strong - Smak av citrus från blodapelsin och grapefrukt, samt ingefära

Historien bakom Zone X snus är intressant

Zone X är ett nyare varumärke på snusmarknaden, vars historia börjar 2021 då varumärket lanserades av tillverkaren Skruf Snus. Varumärket produceras fortsatt av samma tillverkare, och präglas av dess anpassning till en växande efterfrågan på tobaksfria alternativ som
kunde erbjuda en liknande upplevelse som traditionellt snus.

Från start fokuserade varumärket på användning av naturliga ingredienser av kvalitet. Istället för tobak baseras deras vita snus på växtfibrer och andra naturliga komponenter. Som resultat har märket introducerat en rad olika smaker och styrkor, med ett fortsatt fokus på kvalitet. Portionerna är utformade för att bibehålla smak och form under en längre tid, och innehåller bland annat bambufiber, vatten, nikotin, samt olika smaksättningar.

Finns olika styrkor av ZONE X snus?

Flera val av styrka finns tillgängliga, från normal till extra stark. Varje styrka är anpassad för att möta dina individuella behov. Nikotinhalten i Zone X styrkor kan dock variera något mellan olika produkter. De normalstarka portionerna har samma nikotinhalt på 7 milligram per gram. Däremot har ett starkare snus en nikotinhalt mellan 11-14 mg/g, medan samma nikotinhalt gäller för nikotinpåsarna som är extra starka på 16 mg nikotin per gram. Oavsett vilken produkt och styrka du väljer, ger det vita snuset en jämn nikotinutsöndring.


Zone X snus - olika smaker och format

När det gäller smak och format kommer Zone X i många smakvarianter vilket erbjuder ett brett utbud. Var och en noggrant utformad för att tillgodose olika preferenser. Detta kan variera från Cold Blast till Berry-varianten, eftersom Zone X är mångsidiga och tilltalar en rad preferenser. Oavsett vilken smak du föredrar, är nikotinpåsarna alltid fyllda och smakrika.

Vad är ZONE X snus gjort av?

ZONE X nikotinpåsar är gjorda av bambufiber, vatten, nikotin och olika smaksättningar. De har lagt extra tid på att se till att påsarna är mjuka, fyllda och smakrika och ge en bra nikotinutsöndring. På så vis så är de bekväma att ha under läppen.


Beställa ZONE X online

Hos oss finns ZONE X i alla smaker och styrkor. Priserna varierar beroende på förpackningsstorleken och antalet, om du köper en stock blir priset lägre per dosa än om du köper enskilda dosor. Vi har även fempack. Om du beställer för mer än en viss summa så får du fri frakt beroende på vilket leveranssätt som du väljer, hemleverans, till ombud eller paketbox.

Köp Zone X billigt