• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

BAOW

Prillor från BAOW är helvita nikotinpåsar utan tobak. Hos oss på Snusnetto finns de här prillorna både i styckvis dosa och som stock.

Tillverkaren bakom varumärket är det svenska företaget YOIK. I sortimentet för BAOW har de samlat all white-portioner i olika smaker.
Nytt pris 5-PACK
BAOW Gin & Tonic
BAOW Gin & Tonic BAOW Läs mer

BAOW Gin & Tonic är en slim all white portion med smak av gin och tonic. Produkten kännetecknas av sin extra starka styrka.

139,99 kr (28,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
BAOW Chili Lime
BAOW Chili Lime BAOW Läs mer

BAOW Chili Lime är en produkt med smak av chili och lime. Portionerna kommer i ett slimmat format och har en extra stark styrkedefinition.

139,99 kr (28,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
BAOW Ice Mint
BAOW Ice Mint BAOW Läs mer 139,99 kr (28,00 kr/st) Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Egenskaper för BAOW helvita nikotinpåsar

  • Tobaksfritt helt vitt snus
  • Olika smakvarianter
  • Prillor av växtfiber
  • Innehåller nikotin

Smakvarianter från BAOW

Nikotinportionerna från BAOW innehåller arom som ger de olika varianterna sina smaker. I utbudet finns smakerna Chili Lime, Ice Mint och Gin & Tonic från BAOW. Prillornas fyllning innehåller även sötningsmedel.


Nikotininnehåll i BAOW prillor

Eftersom varumärket BAOW erbjuder all white-portioner innehåller produkten ingen tobak. Istället har tillverkaren tillsatt nikotin som blivit extraherat ur tobaksväxten. Nikotinstyrkan på de olika varianterna av BAOW framgår på dosans lock.


Prillor med lägre rinnighet

De helvita nikotinpåsarna från BAOW är tillverkade av cellulosa. Det är växtfiber och både prillans omslutande påse och innehåll består av det. Påsen har en torr yta medan fyllningen är fuktig, vilket ger en lägre rinnighet.