• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Onico

Onico är fritt från både nikotin och tobak, påsarna är komponerade av vegetabiliska fibrer och kombineras med olika smaker. På så sätt skapas Onicos påsar som beskrivs som mjuka och bekväma under läppen.

Onico Original White Onico Original White Onico (8) Läs mer

Onico Original White Portion innehåller varken nikotin eller tobak. Portionerna har en ljus snusliknande ton med komponenter av bergamott. Du kan även förnimma gröna örter bland smakerna. Rejäla prillor med torr Vit påse där innehållet är fuktigt för en dröjande och långvarig frisättning av smaker.

369,90 kr (36,99 kr/st) Köp
Onico Mini Onico Mini Onico Läs mer

Onico White Mini innehåller varken nikotin eller tobak. Portionerna har en ljus snusliknande ton med komponenter av bergamott. Du kan även förnimma gröna örter bland smakerna. Små Mini-prillor med torr Vit påse där innehållet är fuktigt för en dröjande och långvarig frisättning av smaker, med lägre risk för rinn. Swedish Match North Europe AB tillverkar Onico White Mini.

359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Onico Pepparmint Nikotinfritt Snus Onico Pepparmint Nikotinfritt Snus Onico Läs mer 369,90 kr (36,99 kr/st) Köp
Onico Lakrits Onico Lakrits Onico (5) Läs mer 369,90 kr (36,99 kr/st) Köp
Onico Pure White Slim Onico Pure White Slim Onico Läs mer 369,90 kr (36,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Olika Onico smaker

Onico snus finns i fem olika smaker, där varje smak är noggrant framtagen och beprövad. Original har en lätt tobakssmak med toner av bergamott. Onico mint har inslag av pepparmynta samt en smak av ljus tobak. Pure White har en kryddig och uppfriskande smak av pepparmynta, eukalyptus och vanilj. Lakrits innehåller lakritsrot, salmiak och fikon. Samtliga smaker är:


Onico storlek

Skillnaden beskrivs med hjälp av de olika formaten, där originalstorlek innehåller 24 gram nikotinfritt snus, och Onico Mini som är den mindre varianten innehåller 10 gram. Onico Mini är mindre påsar och är därför bra om du vill snusa diskret.


Vad kostar Onico?

Onicos produkter har likvärdiga priser oavsett variant, men om du köper en stock så blir det billigare än om du köper per dosa. Vid högre belopp så har vi även gratis frakt av dina produkter från Onico beroende på vilket leveranssätt du väljer.