• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
Nytt pris
Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong
Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong
Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong
Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong
Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong

Ace X Guarana Chili Boost Strong

Ace X Guarana Chili Boost har en smak av habanero. Nikotinhalten ligger på 16mg nikotin per gram vilket vi klassificerar som extra stark. Helt tobaksfritt all-white snus med stark smak i Slim-portioner. Ministry of Snus tillverkar snuset.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (38,50 kr/st) 1 154,90 kr
299,90 kr
-
+

Information om Ace X Guarana Chili Boost Strong

Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong är en produkt från det välkända varumärket Ace Superwhite, tillverkad av Ministry of Snus. Detta vitt snus-produkt har ett slim-format och innehåller ingen tobak men inkluderar nikotin. Dess styrkedefinition klassificeras som extra stark.

Ingredienser i Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong

Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong väger 10,0 gram per dosa och innehåller en variation av smaker som chili och habanero. Detta är möjligt tack vare användningen av artificiella sötningsmedel, smaksättningar och konserveringsmedel. Denna produkt, en del av Ace X Superwhite-serien, har en nikotinhalt på 16,0 mg/g och 8,0 mg per prilla. Varje dosa kommer med 20 portioner.

Portionsnus: Slim

Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong är ett vitt snus-format.

Kännetecken för Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong

Ace X Guarana Chili Boost Extra Strong ger en kombination av chili och habanero-smaker. Dess styrka, rankad som extra stark.

Ytterligare information om Ace Superwhite

Ace Superwhite är ett varumärke som förser marknaden med en mängd olika vitt snus-produkter. De skapar produkter med stark nikotinhalt och en variation av smaker. Viktigt att notera är att Ace Superwhite-produkter inte inkluderar tobak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Ace Superwhite
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 8 mg/portion
Smak Kryddor
Innehåll/förpackning 10 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Lanseringsdatum 2022-04-07
Ingredienser Fiber, vatten, aroma, Erytritol, xylitol, Aromer, Surhetsreglerande medel (E500), Förtjockningsmedel (E401), Sötningsmedel (E959), koksalt, konserveringsmedel (E202)
Producent Ministry of Snus
(0)
Recensioner för Ace X Guarana Chili Boost Strong

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.