• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

Al Capone

Al Capone snus är ett modern, Sverigetillverkad minisnuslinje av varumärket Råå S. Al Capone specialiserar sig på minisnus som kommer i fyrkantiga dosor. Följande smaker finns: Mint, Sweet Vanilla, Berry och Coffee.

Al Capones minisnus innehåller dessutom lite mer nikotin jämfört med vanligt minisnus.

Al Capone Dry White Mini-serien

Dessa små och kraftfulla minisnuspåsar är torra och behöver inte kylas. Varje burk av Al Capone Dry White Mini innehåller 20 minipåsar med nikotinhalt på 20 till 26 mg per gram (eller 6-8 mg nikotin per minipåse).

Liten och diskret snuspåse (26 mm längd x 14 mm bredd)
Torrt snus
Ingen kylning
20 snuspåsar varje burk
20 till 26 mg per gram (eller 6-8 mg nikotin per minipåse)


White portionssnus

1998 lanserades White Portion-snuset. Till skillnad från originalsnus fuktas inte påsen under tillverkningen, vilket leder till mindre dropp. Vita portioner är också mestadels gjorda av tobak, men är torrare på ytan för låg salivation och en längre smakfrisättning jämfört med standardportionsnus.


Mini snus

Mini är det minsta snusformatet, designat för användare som föredrar en liten, diskret snuspåse som inte syns under läppen. Varje portion innehåller mellan cirka 0,3 och 0,5 gram snus, beroende på märke och produkt.

  • Al Capone Berry White Dry Mini
  • Al Capone Coffee White Dry Mini
  • Al Capone Mint White Dry Mini
  • Al Capone Vanilla White Dry Mini

Om varumärket - Vem var Al Capone?

Al Capone var en av de mest kända amerikanska gangster som blev känd som ledare för Chicago Outfit under förbudstiden under smeknamnet Scarface. Innan han skickades till Alcatraz-fängelset 1934 för en övertygelse om skatteflykt hade han samlat en personlig förmögenhet som uppskattades till 100 miljoner dollar som chef för det ökända brottssyndikatet.

Al Capone snus är ett modernt varumärke inom kategorin minisnus tillverkat av Råå S. Al Capone specialiserar sig på minisnus som kommer i  fyrkantiga dosor. Följande smaker finns: Mint, Vanilla, Berry och Coffee. Al Capones minisnus innehåller dessutom lite mer nikotin jämfört med vanligt minisnus.


Mini portionsnus

Råå S. har bestämt sig att bara tillverka snus i miniformat och distribuera det under varumärket Al Capone. För många användare är anledningen att man snusar portionssnus att det är lätt att föra in under läppen och lätt att ta bort. Det hindrar också användare från att få snus på fingrarna, precis som alla andra portionsstorlekar gör. Miniformatet har funnits på den svenska marknaden sedan 1984 och är ungefär hälften så stort som en stor påse, vilket gör det mindre synligt under användarens läpp, och därmed betydligt mer diskret. Minisnus lämpar sig också till de som inte tål för stora mängder nikotin.