• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
Après Menthol Mini
Après Menthol Mini
Après Menthol Mini
Après Menthol Mini
Après Menthol Mini

Après Menthol Mini

Après Menthol Mini är ett tobaksfritt snus med mentholsmak i miniutgåva tillverkad av varumärket Après. Produkten har en normal nikotinhalt på 8 mg/g.

  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (23,98 kr/st) 119,90 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
  • 30-pack (35,50 kr/st) 1 064,90 kr
119,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Après Menthol Mini

Après Menthol Mini är en All White-produkt med prillor i miniformat. Påsarna utsöndrar både smak och nikotin snabbt. I varje dosa får du 22 nikotinpåsar med smak av mint. Påsarna innehåller bland annat naturliga växtfiber, salt, sötningsmedel, aromämnen och nikotin. Det är inte bara påsarna som är tillverkade utav växtbaserat material utan även dosan.

  • Varumärke: Après
  • Smak: Mint
  • Nikotinhalt: 8 mg/g
  • Nikotinstyrka: Normal
  • Antal portioner per dosa: 22 stycken

Nikotinstyrka i Après Menthol Mini

Här får du All-white portioner med en nikotinstyrka som är klassad som normal och som även är helt tobaksfria. Nikotinhalten på 8 mg/g klassas med 2 av 4 pluppar vilket visas på dosans ovansida.

Varumärket Après

Varumärket Après tillhandahåller nikotinpåsar med nikotinstyrka 2/4 men även starkare varianter. Dessutom finns produkterna i många olika smaksättningar och i såväl slimmat som miniformat.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 3,2 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 8 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,4 g
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2023-04-30
Ingredienser Cellulosa (E460), vatten, salt, förtjockningsmedel (E401), fuktighetsbevarande medel (E1520), surhetsreglerande medel (E501), sötningsmedel (E950), aromer, nikotin, förtjockningsmedel (E1200)
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för Après Menthol Mini

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.