• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Catch snus

Catch är ett populärt snus från en av de största svenska tillverkarna, Swedish Match, med över hundra års erfarenhet, vilket gör det ett av de största snusbolagen i världen. De började producera snus redan 1915 och tillverkade det första portionssnuset 1977. Swedish Match tillverkar även snuständare, tändstickor och tuggtobak.

När det första snuset som inte smakade som tobak lanserades (Catch Lakrits) blev Catch en ännu större framgång på snusmarknaden. Produktsortimentet har sedan dess utökats med nya smaker och storleksvariationer du kan läsa om nedan.

Catch Spearmint Mini Catch Spearmint Mini Catch Läs mer

Catch Spearmint White Mini har en ljus tobaks-ton med distinkta komponenter av grön mynta och pepparmint bland smakerna. Sötman och styrkan i smaken är fördelad ungefär 50/50. Du får också en dröjande och varaktig frisättning av nikotin och även smaker. En liten prilla med torr, vit påse som minskar risken för rinn. 1986 dök Catch upp på marknaden.Snuset tillverkas av Swedish Match North Europe AB.

394,90 kr (39,49 kr/st) Köp
Catch Original Licorice Mini Catch Original Licorice Mini Catch Läs mer

Catch Licorice Original Mini har en rund tobaks-ton med ett tydligt inslag av lakrits och anis. En liten prilla med fuktig påse för effektiv och omedelbar frisättning av nikotin och även smaker. Swedish Match North Europe AB tillverkar Catch Licorice Original Mini.

394,90 kr (39,49 kr/st) Köp
Catch Dry Lakrits Minisnus Catch Dry Lakrits Minisnus Catch Läs mer 394,90 kr (39,49 kr/st) Köp
Catch Dry Eucalyptus Mini Catch Dry Eucalyptus Mini Catch Läs mer 394,90 kr (39,49 kr/st) Köp
Catch White Licorice Large Catch White Licorice Large Catch Läs mer 454,90 kr (45,49 kr/st) Köp
Catch White Eucalyptus Large Catch White Eucalyptus Large Catch Läs mer 454,90 kr (45,49 kr/st) Köp
Just nu visas 6 av 6 produkter

Catch snus

Catch-varumärket specialiserar sig på white portionssnus i storlekar mini och large. Nedan kan du läsa lite mer om enstaka snusprodukter från denna populära svenska snustillverkare!

  • Catch Licorice Original Mini
  • Catch Dry White Eucalyptus Mini
  • Catch Spearmint White Mini
  • Catch White Eucalyptus
  • Catch White Licorice
  • XR Catch Hallon Lakrits Slim White
  • XR Catch Slim White Mint

Om varumärket

Catch snus lanserades i 1984, och då fick svenskarna äntligen smaka på det första snuset som inte smakade som traditionellt snus, alltså bara som saltig tobak: Catch Licorice. Två år senare lanserades det populära Catch Licorice Mini för alla de som krävde en lite mer diskret påse. Catch blev en stor framgång på en gång och produktsortimentet har sedan dess utökats med nya smaker och storleksvariationer.