• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

COCO

I sortimentet från det nya varumärket COCO finns det helvita nikotinpåsar i flera olika smaker. Prillorna är en all white-produkt och innehåller ingen tobak.

Det som skiljer sig COCO från de flesta andra varumärken som säljer nikotinpåsar är att deras portioner är fyllda med kokosfiber istället för celluloca.

Nytt pris
COCO Blue Razz Slim Strong
COCO Blue Razz Slim Strong COCO (1) Läs mer Nikotinpåsen COCO Blue Razz Slim Strong kommer i ett långsmalt format och har en smak av bär. Som alla produkter från varumärket är den här produkten helt fri från tobak. På grund av att den tillverkas av kokosnötsfiber, har meshmaterialet i prillan en brun färg. 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
COCO Tropical Mango Slim Strong
COCO Tropical Mango Slim Strong COCO Läs mer Nikotinpåsarna COCO Tropical Mango Slim Strong är en nikotinpåse med fruktsmak. Prillorna är gjorda av fibrer från kokosnöt med naturliga smakämnen och tillsatt nikotin. Mängden nikotin ligger på 20 milligram per gram och räknas som stark. Prillornas kokosnötsfibermaterial ger dem en brun färg. 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
COCO Clean Peach Slim Strong
COCO Clean Peach Slim Strong COCO Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Nytt pris
COCO Natural Mint Slim Strong
COCO Natural Mint Slim Strong COCO Läs mer 299,90 kr (29,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Helvita nikotinpåsar från COCO


Slimmade nikotinpåsar från COCO

Nikotinpåsarna från COCO kommer i ett slimmat format. Det innebär att påsen har en avlång och smal form. Precis som andra all white-produkter har de en torr yta med ett fuktigt innehåll som frisläpps successivt under användning.


Portioner utan tobak

Prillorna i från COCO är helt fria från tobak. Istället innehåller de kokosfibrer tillsatt med nikotin i form av nikotinsalter. Portionerna innehåller också aromer för att ge de olika sorterna varierande smakerna.


Handla nikotinpåsar från COCO

Hos oss på Snusnetto finns COCO nikotinpåsar i fyra olika smaker, nämligen Natural Mint Slim Strong, BlueRazzSlim Strong, Tropical Mango Slim Strong och Clean Peach Slim Strong.