• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

COCO

I sortimentet från det nya varumärket COCO finns det helvita nikotinpåsar i flera olika smaker. Prillorna är en all white-produkt och innehåller ingen tobak.

Det som skiljer sig COCO från de flesta andra varumärken som säljer nikotinpåsar är att deras portioner är fyllda med kokosfiber istället för celluloca.

COCO Clean Peach Slim Strong COCO Clean Peach Slim Strong COCO Läs mer Nikotinprodukten COCO Clean Peach Slim Strong är nikotinpåsar som är fria från tobak. Prillorna har en stark halt nikotin och som alla nikotinportioner från varumärket är de tillverkade av kokosfiber och har därför en brun färg. 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
COCO Natural Mint Slim Strong COCO Natural Mint Slim Strong COCO Läs mer Prillan COCO Natural Mint Slim Strong är en nikotinpåse med stark styrka som kommer i ett slimmat format. Den är gjord av fiber från kokos och är en helt tobaksfri nikotinportion. På grund av att prillan tillverkas av kokosnötsfiber, har den en brun färg. 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
COCO Blue Razz Slim Strong COCO Blue Razz Slim Strong COCO Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
COCO Tropical Mango Slim Strong COCO Tropical Mango Slim Strong COCO Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Helvita nikotinpåsar från COCO


Slimmade nikotinpåsar från COCO

Nikotinpåsarna från COCO kommer i ett slimmat format. Det innebär att påsen har en avlång och smal form. Precis som andra all white-produkter har de en torr yta med ett fuktigt innehåll som frisläpps successivt under användning.


Portioner utan tobak

Prillorna i från COCO är helt fria från tobak. Istället innehåller de kokosfibrer tillsatt med nikotin i form av nikotinsalter. Portionerna innehåller också aromer för att ge de olika sorterna varierande smakerna.


Handla nikotinpåsar från COCO

Hos oss på Snusnetto finns COCO nikotinpåsar i fyra olika smaker, nämligen Natural Mint Slim Strong, BlueRazzSlim Strong, Tropical Mango Slim Strong och Clean Peach Slim Strong.