• Fri frakt på köp över 750kr
 • Störst sortiment online

Fumi snus

Fumi snus vill utmana de klassiska smakkombinationerna och skapa en användbar nikotinportion som du kan ha i vardagen. Portionerna kommer i Slim-format och i styrkorna normal, stark och extra stark.

Fumi Spicy Cola Slim Fumi Spicy Cola Slim Fumi Läs mer

Fumi Spicy Cola Slim Strong All White Portion är en normalstark portion med en cola-smak. Portionerna är i formatet Slim och har en nikotinhalt på 5,6 mg nikotin per pouch. Fumi är ett nikotinportions-märke som har skapat annorlunda smaker till sitt snus. The Snus Brothers tillverkar Fumi.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Salty Violet Slim Strong Fumi Salty Violet Slim Strong Fumi Läs mer Fumi Salty Violet Strong är en normalstark nikotinportion med smak av salt viol. Fumi Salty Violet Strong, smaken av salt viol är en välkänd smaksättare på mycket, nu även i en nikotinportion. Portionerna är i formatet Slim och har en nikotinhalt på 8,4 mg nikotin per pouch. Fumi är ett nikotinportions-märke som har skapat annorlunda smaker till sitt snus. The Snus Brothers tillverkar Fumi. 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Salty Lemon Slim Strong Fumi Salty Lemon Slim Strong Fumi Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Icemint Slim Extra Strong Fumi Icemint Slim Extra Strong Fumi Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Salty Lemon Slim Fumi Salty Lemon Slim Fumi Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Fumi Salty Raspberry Slim Strong Fumi Salty Raspberry Slim Strong Fumi Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Just nu visas 7 av 7 produkter

Vad är Fumi?

Fumi nikotinsnus är helt tobaksfritt och vill ge dig klassiska smaker på ett nytt och innovativt sätt. På så vis kan du uppleva någonting speciellt och även stilla ditt nikotinbehov. 


Fumi smaker

Fumi snus kommer i många smaker och kombinerar sött, salt, surt och kryddstarkt på ett annorlunda sätt. De olika smakerna som erbjuds är:

 • Fumi Spicy Cola Slim Strong All White Portion
 • Fumi Icemint Slim Extra Strong All White Portion
 • Fumi Salty Violet Slim All White Portion
 • Fumi Salty Raspberry Slim All White Portion
 • Fumi Salty Lemon Slim All White Portion
 • Fumi Salty Blueberry Slim All White Portion
 • Fumi Salty Violet Strong
 • Fumi Salty Raspberry Strong
 • Fumi Salty Blueberry Strong
 • Fumi Salty Lemon Strong

Spicy Cola är till exempel en kombination av den klassiska cola-smaken med en kryddighet, medan Salty Lemon ger dig smaken av citron kombinerat med en sälta.


Fumi nikotinhalt och styrka

De salta smakerna såsom Violet, Lemon, Blueberry och Raspberry finns med 5 eller 12 mg nikotin/g. Spicy Cola, Carribean och Lemonrazz har 8 mg nikotin/g, Soft mint har endast 5 mg/g. Den starkaste varianten av Fumi är Icemint och den har en nikotinhalt på 16 mg/g.


Köpa Fumi snus online

Om du vill prova flera olika smaker av Fumi snus så kan du prova ett av våra mixpack eller ett multipack. Annars så kan du köpa enstaka dosor eller fempack med nikotinfritt snus, samt stockar med Fumi tobaksfria nikotinpåsar.