• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

G.4 All white

Snusare efterfrågar allt vitare produkter, men vill inte göra avkall på den traditionella snusupplevelsen. Tack vare ny teknologi har vi med G.4 kunnat tillverka helt vita prillor, med samma typ av konsistens och känsla som traditionellt snus i White-format, men helt utan spår av tobakssmak. Vi kallar detta format för All White.

Genom en sammansättning av fibrer och en liten andel ljus tobak är G.4 ett helvitt snus före, under och efter användning. Prillan har en mjuk passform, låg rinnighet och levererar en liknande nikotinupplevelse som ett traditionellt snus i White-format från Swedish Match. Prillan är även i vårt Slim-format vilket ger en långsmal men stor prilla för en optimerad passform under läppen.

G.4 Cryo All White Portion G.4 Cryo All White Portion G.4 Läs mer

G.4 Cryo Slim All White har en smak av pepparmintkaraktär, grönmynta, toner av vanilj, viss sötma och sälta tillsammans med ett uns beska. Prillan är långsmal och helvit med bra passform och har hög nikotinstyrka. Den är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.

439,90 kr (43,99 kr/st) Slut i lager
Just nu visas 1 av 1 produkter

G4 snus

Slim All White-produktlinjen

Snusanvändare vill att snusprodukterna blir vitare samtidigt som de inte vill inte ge upp den traditionella snusupplevelsen. Tack vare nya tekniker inom snustillverkning kunde G4 tillfredsställa kundernas efterfrågan och skapa en helt vit snuspåse med samma konsistens och känsla som traditionellt White Portion-snus, men utan smak av tobak.

Genom en modern komposition av fiber och lätt tobak är G4 ett helt vitt snus som ger samma behagliga nikotinupplevelse som traditionellt vitt snus från Swedish Match. Dessutom är påsarna i vårt slim-format – en lång, stor påse med en optimal passform under läppen.

  • G.4 Cryo Slim All White

Om varumärket

G4 är den fjärde generationen av snus från varumärket General. Vi pratar om ett helt vitt varumärke av smalt portionssnus som är utformat för att leverera färska smaker och nikotin på ett otroligt diskret sätt. G4 fläckar inte tänderna, har en bekväm passform och frisätter smaken långsamt.

Slim All White-produktlinjen

Snusanvändare vill att snusprodukterna blir vitare samtidigt som de inte vill inte ge upp den traditionella snusupplevelsen. Tack vare nya tekniker inom snustillverkning kunde G4 tillfredsställa kundernas efterfrågan och skapa en helt vit snuspåse med samma konsistens och känsla som traditionellt White Portion-snus, men utan smak av tobak.


Swedish Match AB:s långa historia

Swedish Match grundades 1994, men dess historia sträcker sig tillbaka hela 100 år. Swedish Match AB är resultatet av en sammanslagning av två svenska företag: Svenska Tändsticks AB och Svenska Tobaks AB.

Svenska Tobaks AB har sitt ursprung i det svenska tobaksmonopolet, som inrättats för att tillverka tobaksprodukter till det svenska försvars- och pensionssystemet. När monopolet skapades 1915 så nationaliserades all tobaksproduktion i Sverige.

Svenska Tändsticks AB grundades däremot av Ivar Kreuger som utnyttjade Sveriges outtömliga produktion av trä genom att börja tillverka tändstickor. Företaget växte stadigt och expanderade utomlands innan det kollapsade i samband med Wall Street-kraschen 1929.

Båda företagens historia slogs samman när Procordia-koncernen bestämde sig för att kombinera det tidigare tobaksmonopolet och tändsticksindustrin under namnet Swedish Match AB.

Dagens Swedish Match

Å ena sidan äger företaget några av de mest ikoniska snusvarumärkena. De strävar efter att leverera den klassiska smaken associerad med kända varumärken såsom General, Göteborgs Rapé eller Ettan. Med kvalitativ tobak och beprövade snusrecept förblir Swedish Match sanna till dessa traditionella varumärken.

Kvalitetsstandarder och Swedish Match

Som marknadsledare för snus i Norge och Sverige är Swedish Match stolta över sin strikta, kvalitetskontroll. Deras kvalitetsstandard heter GOTHIATEK® och syftar till att säkerställa både snusets säkerhet och kvalitet. Swedish Match sätter stränga gränser för potentiellt skadliga ämnen och väljer noggrant de tobaksodlare som de samarbetar med.