• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
General White Portion
General White Portion
General White Portion
General White Portion
General White Portion
General White Portion
General White Portion
General White Portion
General White Portion
General White Portion
General White Portion

General White Portion

General White Portion har en distinkt kryddig tobaks-ton med en gnutta bergamott samt också te, läder och hö bland smakerna. En stor prilla med torr påse där innehållet är fuktigt för en dröjande och varaktig frisättning av smak och nikotin med lägre risk för rinn. Swedish Match North Europe AB tillverkar General White Portion.

  • 1 dosa 49,49 kr
  • 10-pack (43,49 kr/st) 434,90 kr
  • 30-pack (42,66 kr/st) 1.279,90 kr
434,90 kr
-
+

Detaljerad information om General White Portion

General White Portion är ett svensktillverkat snus från Swedish Match med en traditionell smakprofil. Produktens format definieras som normal, vilket innebär att varje portion har en standarstorlek och vikt. General White Portion innehåller både tobak och nikotin, med en normal styrka.

Specifikation för General White Portion

  • Kategori: White Portion
  • Smakprofil: Tobak, bergamott, te, torkat gräs, läder, hö
  • Styrkegrad: Normal
  • Tillverkare: Swedish Match
  • Nikotinhalt per portion: 7,2 mg
  • Antal prillor per dosa: 24

Formatdefinition: Normal

General White Portion hör till kategorin White Portion och har ett normal standardformat, vilket innebär att snuset paketeras i små påsar, eller prillor, av standadstorlek och vikt.

Smak och styrkegrad hos General White Portion

General White Portion presenterar en traditionell smakprofil som innefattar smaker av tobak, bergamott, te, torkat gräs, läder och hö. Produkten har ett normal format och dess styrka klassificeras som normal, vilket innebär en nikotinhalt på 8,0 mg/g och 7,2 milligram per portion.

Information om varumärket General

Varumärket General, tillverkat av det välrenommerade företaget Swedish Match, är erkänt inom snusindustrin för dess hållbara kvalitet och traditionella smaker. General erbjuder en rad olika snusprodukter som täcker ett brett spektra av smakpreferenser och styrkebehov.

General White Portion ger konsumenten en traditionell smak bestående av tobak, bergamott, te, torkat gräs, läder och hö. Snuset kommer i ett normal format och tillhör typen White Portion, vilket innebär att det är förpackat i små påsar, eller prillor, av standardstorlek och vikt. Snusets styrka är klassificerad som normal.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke General
Produkttyp white portion
Vikt 0.3586
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 21,6 g
Format normal
Antal portioner/förpackning 24
Producent Swedish Match