• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

Jakobssons

Jakobsson’s är ett märke som också har med säsongsbetonade varianter som Julesnus, Påsksnus och Sommarsnus. Snuset tillverkas av en kombination av tobakssorter och särskilda handplockade råvaror. Gotlandssnus AB tillverkar Jakobsson’s i många olika smaker. 

Jakobssons snus tillverkas av Gotlandssnus enligt tillverkningstraditioner som sträcker sig ända tillbaka till 1897. Tobaksvarianterna som används i snuset plockas över hela världen och ger snuset en stark smak med långsam smakfrisättning. Jakobssons finns i en mängd olika smaker, vanligtvis i normalstora påsportioner, slim- och mini-påsportioner.

Jakobssons Melon Strong Jakobssons Melon Strong Jakobssons Läs mer

Jakobssons Melon har en ljus tobakston med komponenter av melon och lite päron och viss sötma bland smakerna. En stor prilla med fuktad påse för en omedelbar frisättning av både smak och nikotin. Gotlandssnus AB tillverkar Jakobssons Melon.

459,90 kr (45,99 kr/st) Köp
Jakobssons Melon White Mini Jakobssons Melon White Mini Jakobssons Läs mer

Jakobssons Melon Mini har en ljus tobaks-ton med komponenter av melon och lite päron och en viss sötma bland smakerna. En liten Mini-prilla med fuktad påse för en omedelbar frisättning av nikotin och även smaker. Gotlandssnus AB tillverkar Jakobssons Melon Mini.

359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Jakobssons Wintergreen Strong Jakobssons Wintergreen Strong Jakobssons Läs mer 459,90 kr (45,99 kr/st) Köp
Jakobssons White Slim Melon Jakobssons White Slim Melon Jakobssons Läs mer 344,90 kr (34,49 kr/st) Köp
Jakobssons Strongcola Portionssnus Jakobssons Strongcola Portionssnus Jakobssons Läs mer 459,90 kr (45,99 kr/st) Köp
Jakobssons Strong Cola White Slim Jakobssons Strong Cola White Slim Jakobssons Läs mer 344,90 kr (34,49 kr/st) Köp
Jakobssons White Slim Wintergreen Jakobssons White Slim Wintergreen Jakobssons Läs mer 344,90 kr (34,49 kr/st) Köp
Jakobssons Mint Strong Jakobssons Mint Strong Jakobssons Läs mer 459,90 kr (45,99 kr/st) Köp
Jakobssons Glögg & Kanel Jakobssons Glögg & Kanel Jakobssons Läs mer 439,90 kr (43,99 kr/st) Slut i lager
Just nu visas 9 av 9 produkter

Jakobssons snus

Jakobssons är ett premiumsnus som tillverkas av Gotlandssnus och som är känt för sin styrka, smak och arom. Jakobssons snus finns som starkt och normalstarkt.

  • Jakobssons Melon
  • Jakobssons Melon Mini
  • Jakobssons Melon Slim
  • Jakobssons Mint
  • Jakobssons Strong Cola
  • Jakobssons Strong Cola Slim
  • Jakobssons Wintergreen
  • Jakobssons Wintergreen Slim

Om varumärket

Jakobssons är ett premiumsnusvarumärke tillverkat med noggrant utvalda ingredienser som kan märkas på både smak, styrka och doft. Ryktet säger att Jakobssons började tillverka snus redan i slutet av 1800-talet. Generationer har gått men Jakobssons tillverkas fortfarande på Gotland av Gotlandssnus – med inspiration hämtat från det ursprungliga receptet.

Jakobssons är tillverkat av Gotlandssnus AB. Deras rykte som ett premiumsnusföretag spelade en stor roll i framgången för Jakobssons snus, som lanserades 2008.

Även om varumärket är modernt speglar burken den långa traditionen inom snus. Vintage-teckensnitt dekorerar burken och fyra pilar indikerar de fyra riktningarna på kompassen, som påminner snusälskare om företagets ursprung vid kusten på den svenska ön Gotland.


Starka, moderna smaker

Man kunde tro att den traditionella burken skulle indikera traditionella smaker av intensiv tobak, men tvärtom är fallet: Jakobssons fokuserar på de senaste årens innovativa smaker.

Få produktlinjer erbjuder lika många olika smaker som Jakobssons. Detta snusmärke har snus i spännande smaker, allt från mynta och melon till vintergröna, fläder och lakrits. Jakobssons tycker om att experimentera med nya smaker och släpper därmed regelbundet säsongsbetonade snuslinjer.