• Fri frakt på köp över 750kr
  • Störst sortiment online

LEWA

LEWA of Sweden är ett företag som har skapat ett kosttillskott i helt nytt format. Det är fritt från tobak och nikotin och är bra för din hälsa samt ger en fräsch andedräkt!

LEWA har som mål att vara ett gott och nyttigt alternativ till energidrycker och tuggummi. Det är även tillverkat och paketerat i Sverige.

LEWA Apple & Spruce LEWA Apple & Spruce LEWA Läs mer Produkten LEWA Apple & Spruce är en tobaksfri och nikotinfri all white portion som istället innehåller koffein. Portionerna har smak av äpple och granskott. Prillorna är mjuka och kommer i normal storlek. 390,00 kr (39,00 kr/st) Köp
LEWA Spearmint LEWA Spearmint LEWA Läs mer Den nya produkten LEWA Spearmint är en typ av nikotinfri all white portion som är utan tobak. De här påsarna från LEWA innehåller koffein tillsammans med aromer från mynta.  450,00 kr (45,00 kr/st) Köp
LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA Läs mer 399,00 kr (39,90 kr/st) Köp
LEWA Cola & Lime LEWA Cola & Lime LEWA Läs mer 450,00 kr (45,00 kr/st) Köp
LEWA Liquorice & Raspberries LEWA Liquorice & Raspberries LEWA Läs mer 390,00 kr (39,00 kr/st) Köp
LEWA Wintermint LEWA Wintermint LEWA Läs mer 450,00 kr (45,00 kr/st) Köp
Just nu visas 6 av 6 produkter

Vad är LEWA?

LEWA är ett naturligt kosttillskott som placeras under läppen, men det är inte snus eftersom det inte innehåller tobak eller nikotin. Det kallas därför för energisnus, koffeinsnus eller vitaminsnus, eftersom det innehåller koffein och vitaminer, och är fritt från socker eftersom det är sötat med stevia. LEWA finns i följande varianter:

LEWA Can Liquorice & Raspberries
LEWA Can Cola & Lime
LEWA Can Classic
LEWA Can Apple & Spruce
LEWA Can Wintermint
LEWA Can Spearmint


Vilken styrka har LEWA snus?

LEWA originalpåsar har 40 mg koffein per portion. LEWA BOOST är starkare och innehåller 100 mg koffein, det finns i smaken Cola & Lime. LEWA DECAF innehåller inget koffein och finns i smaken Grönmynta, och passar dig som vill kunna njuta av de övriga tillskotten i LEWA utan koffeinet.


Vad innehåller LEWA snus?

LEWA of Sweden tillverkar ett kosttillskott som ser ut som och fungerar som snusportioner. En portionspåse är gjord på växtfibrer och har blivit berikad med vitamin C, vitamin D och vitamin B12, samt Yerba Mate, zink och magnesium. De innehåller också fluor och stevia som är pH-stabil vilket gör att du får en bättre munhälsa och fräsch andedräkt.


Är LEWA snus och när används det?

Är LEWA snus? Nej, det är det inte eftersom det varken innehåller tobak eller nikotin. LEWA är energisnus som kan användas istället för att exempelvis dricka en energidryck. Prillorna är helt fria från tobak, nikotin och socker då de är sötade med stevia. Om du är känslig mot koffein bör du inte använda påsarna sent på kvällen.