• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

Qvitt

Qvitt är ett tobaks- och nikotinfritt snus utvecklat och tillverkat av Gotlandssnus, och är skapat för dig som vill bli kvitt ditt nikotinberoende och letar efter ett alternativ till snus.
Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (3) Läs mer

Qvitt Original innehåller varken nikotin eller tobak. Portionerna har en ljus snusliknande ton med komponenter av bergamott och citrus bland smakerna. Rejäla prillor med fuktad påse för en effektiv och omedelbar frisättning av smaker och även känslan av snus. Gotlandssnus AB tillverkar Qvitt Original. Ett alternativ för dig som önskar minska användningen av nikotin och tobak eller sluta helt.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Qvitt Salmiak(Tobak & Nikotinfri) Qvitt Salmiak(Tobak & Nikotinfri) Qvitt (6) Läs mer

Qvitt Salmiak innehåller varken nikotin eller tobak. Portionerna har en ljus snusliknande ton med komponenter av salmiak och anis bland smakerna. Rejäla prillor med fuktad påse för en effektiv och omedelbar frisättning av smaker och även känslan av snus. Gotlandssnus AB tillverkar Qvitt Salmiak. Ett alternativ för dig som önskar minska användningen av nikotin och tobak, eller sluta helt.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (2) Läs mer 279,90 kr (27,99 kr/st) Köp
Qvitt Wild Mint (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Wild Mint (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (4) Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Vad är Qvitt Snus?

Qvitt är ett nikotinfritt snus utan tillsatt socker. Det innehåller grönt te och fluor vilket kan förbättra munhygienen. Qvitt är framställt för dig som vill bli kvitt ditt nikotinberoende och ha ett alternativ till vanligt snus. Qvitt har en klassisk tobakssmak för att göra det lättare att gå över till nikotinfritt snus.


Qvitt - Alltid där

Genom en kombination av hantverksmässig skicklighet och en strävan efter innovation, har Gotlandssnus framtagit Qvitt - en unik dosa utan nikotin och tobak. Den här produkten är ett uttryck för att skapa något med en verklig känsla av plats, inspirerat av Gotlands själ.

Qvitt smaker

Qvitt finns i tre olika smaker:

  • Qvitt Original
  • Qvitt Wild Mint
  • Qvitt Salmiak
  • Qvitt Salmiak Mini

Samtliga smaker finns i original portioner, Qvitt Salmiak finns även i miniportion.


Beställa Qvitt online

Vi på Snusnetto har alla smaker och portioner av Qvitt i vår onlinebutik för att du lätt ska kunna beställa hem det du behöver till bra priser. Du kan köpa Qvitt snus som enstaka dosor, fempack eller stock (10 dosor), om du köper de större förpackningarna så blir styckpriset lägre.