• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

Siberia Snus

Siberia klassas som ett av de starkaste snusen på hela marknaden och tillverkas av GN Tobacco. Snuset har en distinkt kryddig tobaks-ton och komponenter av mint.
Siberia -80 Degrees White Dry Portion Siberia -80 Degrees White Dry Portion Siberia Läs mer

Siberia -80 Degrees White Dry Portion har en distinkt tobaks-ton samt också komponenter av mint bland smakerna. Stora prillor med torr vit påse där innehållet är fuktigt för en dröjande och långvarig frisättning av både smak och nikotin, med lägre risk för rinn. GN Tobacco producerar Siberia.

474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
Siberia -80 Degrees Slim White Dry Portion Siberia -80 Degrees Slim White Dry Portion Siberia Läs mer

Siberia -80 Degrees White Dry Portion har en distinkt tobaks-ton samt också komponenter av mint bland smakerna. Smala Slim-prillor med torr vit påse där innehållet är fuktigt för en dröjande och långvarig frisättning av både smak och nikotin, med lägre risk för rinn. GN Tobacco producerar Siberia.

399,90 kr (39,99 kr/st) Köp
Siberia -80 Degrees Brown Portionsnus Siberia -80 Degrees Brown Portionsnus Siberia Läs mer 474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
Siberia -80 Degrees Black White Dry Siberia -80 Degrees Black White Dry Siberia Läs mer 474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
Siberia -80 White Dry Mini Siberia -80 White Dry Mini Siberia Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion Siberia Läs mer 474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
Just nu visas 8 av 8 produkter

Siberia snus - ett riktigt starkt portionssnus

Letar du efter ett riktigt starkt portionssnus är det Siberia du ska välja. Tobakssnuset klassas som ett av de absolut starkaste som marknaden har att erbjuda. Med det som utgångspunkt finns Siberia Snus dessutom i olika varianter. Du kan välja portionspåsar i normalstorlek eller slim. Det är alltså enkelt att hitta en passande prilla.

Portionerna från Siberia Snus finns både som klassiska påsar och som white-prillor. De har en torrare yta och rinner mindre, medan de vanliga portionerna mer efterliknar lössnus, förutom att du inte behöver baka prillorna själv. Siberian Snus har en distinkt tobakssmak som bas och finns med smakkombinationer så som till exempel mint, peppar och blommiga aromer.


Siberia nikotinhalt

  • Det starkaste snuset på den svenska marknaden
  • Siberia styrka på 24-43 milligram nikotin per gram
  • Upp till fem gånger så stark jämfört med andra snustillverkare

 


Siberia stock

Tobakssnuset finns i flera olika förpackningar. Siberia Snus pris varierar beroende på hur mycket du köper. Du kan få ett lägre pris och spara pengar om du köper flera dosor i stock. I utbudet finns även portionspåsarna som storpack och du kan köpa en stor låda på 500 gram med vita prillor av det starka snuset. White-snuset finns också i vanliga dosor med 20 stycken prillor.


Siberia Snus återförsäljare

Vilken Siberia är starkast? Flera av sorterna av Siberia snus finns med maxstyrkan 43 milligram nikotin per gram. Vissa av de här varianterna innehåller dessutom aromer från peppar, vilket ökar intensiteten ytterligare. I vårt sortiment i webbutiken kan du enkelt se snusstyrkan och klicka hem din favorit, oavsett om det är Siberia Snus med 24 milligram nikotin per gram eller till och med starkare.


Siberia Snus och GN Tobacco

Varumärket Siberia Snus är tillverkat av GN Tobacco som har 20 års erfarenhet i tobaksbranschen. Den svenska tobaksproducenten har lyssnat på konsumenterna och förstått att det finns en stor efterfrågan på riktigt starkt snus. Det blev startskottet för Siberia Snus och tack vare det kan du som vill ha ett riktigt kraftfullt portionssnus smidigt klicka hem det online i vår webbshop.