• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
Nytt pris
Skruf Super White Cassice Slim

Skruf Superwhite no.71 Purple Cassice Medium

Skruf Super White Classice Slim - är ett en helvit nyhet från Skruf med en söt smak utav svarta vinbär. Classice Slim är det senaste tillskottet till Skrufs tobaksfria snusserie som levererar mycket nikotin utan tobak i ett kritvitt format som inte färgar dina tänder. Prillorna är slim prillor som passar bekvämt under läppen och ger ett diskretare intryck.

Obs! Ny dosdesign kan förekomma. Under en övergångsperiod förekommer produkten både under produktnamnet Skruf Superwhite No.71 Purple Cassice och Skruf Super White Cassice Slim.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (34,90 kr/st) 349,00 kr
  • 30-pack (33,17 kr/st) 995,00 kr
349,00 kr
-
+

Detaljerad information om Skruf Superwhite no.71 Purple Cassice Medium

Skruf Super White Classice Slim - är ett en helvit nyhet från Skruf med en söt smak utav svarta vinbär. Classice Slim är det senaste tillskottet till Skrufs tobaksfria snusserie som levererar mycket nikotin utan tobak i ett kritvitt format som inte färgar dina tänder. Prillorna är slim prillor som passar bekvämt under läppen och ger ett diskretare intryck. Skruf Super White är en serie från Skruf som inriktar sig på helvitt snus, snuset är tillverkat med växtfiber istället för traditionell malen tobak vilket ger en prilla som är mjuk och formbar och missfärgar inte!Nikotinhalt: 16mg/gEan13: 7330196001738
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 17,3 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 24
Producent Skruf Snus
(2) recensioner
Recensioner för Skruf Superwhite no.71 Purple Cassice Medium

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Kanon

Susanne N, 25 april 2019

En prilla räcker länge, och smaken är det inte fel på

Bra

Andreas, 2 januari 2019

Bra smak och håller länge!