• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Smålands Brukssnus

Tillverkaren av Smålands Brukssnus är ingen annan än Skruf Snus AB (som även gör Skruf och Knox). Smålands Brukssnus finns som Lössnus, Original Portion och Vit Portion. 
Smålands Brukssnus Original Portion Smålands Brukssnus Original Portion Smålands Brukssnus Läs mer

Smålands Brukssnus Portionssnus har en tobaks-ton samt också komponenter av bergamott bland smakerna. Stora prillor med fuktad påse för en omedelbar frisättning av både smak och nikotin. Skruf Snus AB tillverkar Smålands Brukssnus Portionssnus.

244,90 kr (24,49 kr/st) Köp
Smålands Brukssnus Vit Portion Smålands Brukssnus Vit Portion Smålands Brukssnus Läs mer Smålands Vit Portionssnus är torr på ytan för låg rinnighet och fräsch känsla. Mycket snus smak utan att det rinner. 244,90 kr (24,49 kr/st) Köp
Smålands Brukssnus Lös Smålands Brukssnus Lös Smålands Brukssnus Läs mer 429,90 kr (42,99 kr/st) Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Smålands Brukssnus

  • Smålands Brukssnus Lössnus
  • Smålands Brukssnus Vit snus
  • Smålands Brukssnus Portionssnus

Smålands snus är en tobaksprodukt från det svenska företaget Skruf.  Skruf har följt den traditionella vägen med Smålands och producerat ett rent tobakssnus. Tobakssmaken kommer med inslag av bergamott och citrus och bär en underton av gräsbevuxen äng. Smålands har utformats som ett väldigt förenklat varumärke. Nikotinhalten i Smålands är ganska låg, cirka 8 mg per portion.

Smålands presenteras i mindre storlek än genomsnittet och är inte ett snus för att behålla i munnen under långa perioder. 

Skruf och Smålands Brukssnus

Skruf är ett snusföretag som utvecklades mycket mer nyligen än många andra snusföretag. Det grundades först 2002 av två vänner som hade stora drömmar. Målet för de två företagarna var att erbjuda premiumkvalitetssnus till sina kunder, som de själva skulle vilja använda.

Skruf är företaget bakom varumärket Smålands. Skruf har tre mycket distinkta varumärken under sitt namn: Skruf, Knox och Smålands. Var och en av dessa tre varumärken passar olika kundkretsar och har olika egenskaper som gör att kunderna kan välja det perfekta snuset som passar just deras önskemål. Smålands tillverkas både i och uppkallas efter Småland. Med den senaste tidens tillströmning av billigare varumärken som släpptes på marknaden är Smålands ett framstående snus att prova.