• Billig frakt & snabb leverans
 • 4.6 i betyg på Trustpilot

Bästa Nikotinfria snuset

Letar du efter det bästa nikotinfria snuset? Allt fler söker alternativ till det vanliga snuset, antingen för att dra ner på nikotinet eller för att testa något nytt. Häng med, så kikar vi närmare på vad nikotinfritt snus egentligen är, vilka märken som finns där ute, och vilka smaker du kan förvänta dig att stöta på.

Bästa nikotinfria snuset
Zeronito Melon Rush Zeronito Melon Rush Zeronito (1) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Zeronito Lakrits Zeronito Lakrits Zeronito Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (3) Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Zeronito Stark Zeronito Stark Zeronito Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Onico Original White Onico Original White Onico (8) Läs mer 374,90 kr (37,49 kr/st) Köp
Onico Mini Onico Mini Onico Läs mer 364,90 kr (36,49 kr/st) Köp
Zeronito Espresso Zeronito Espresso Zeronito Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Zeronito Mint Zeronito Mint Zeronito Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (2) Läs mer 279,90 kr (27,99 kr/st) Köp
Onico Pure White Slim Onico Pure White Slim Onico Läs mer 374,90 kr (37,49 kr/st) Köp

Nikotinfritt snus - vad är det?

Nikotinfritt snus, vad är nu det för något? Jo, det är precis som det låter: snus utan nikotin och tobak. Det är gjort för att kännas som vanligt snus, men innehåller inget tobak eller nikotin. Istället är det gjort av saker som växtfibrer, salt och olika smakämnen. Perfekt för dig som vill ha känslan av snus men skippar gärna nikotinet.

Varumärken med nikotinfria alternativ

Det finns en hel del märken som hoppat på tåget med nikotinfritt snus. Några av de större spelarna är Onico, KickUp och Qvitt. De har alla en rad olika sorter och smaker i sitt sortiment av nikotinfritt snus, så det finns gott om alternativ att testa. Vi erbjuder även varumärken med ytterligare egenskaper som vitaminer eller koffein, från varumärken som Hicaff och Lewa. Senast att lansera nikotinfritt snus är dock varumärkena XQS och Velo, som annars erbjuder tobaksfritt snus.

Vilka smaker på nikotinfritt snus finns det?

Smakerna på nikotinfritt snus kan variera stort mellan olika varumärken. Du hittar därför flera olika smaker att välja mellan på ditt nikotinfria snus, allt från klassiker som mint och lakrits till mer unika varianter som melon och kaffe att prova. Med så många alternativ är det bara att börja testa sig fram till vad som passar just dig!

Nedan listar vi ett axplock av olika smaker i vårt sortiment:

Produkter Smaker
Zeronito Melon Rush Melon
Zeronito Lakrits Lakrits
Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Salmiak & anis
Onico Mini Bergamott
Onico Original White Bergamott
Zeronito Espresso Espresso
Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Bergamott och citrus
Zeronito Stark Bergamott

Vad är egentligen det bästa nikotinfria snuset?

Om du funderar på att sluta snusa, eller bara vill dra ner på nikotinet, kan nikotinfritt snus vara ett bra alternativ. Det ger samma känsla som vanligt snus, utan nikotinet. Många gillar sorter som KickUp Real White Soft och Onico Original, tack vare deras kvalitet och smak. 

Det bästa nikotinfria snuset varierar dock från person till person eftersom alla har olika preferenser. Nedan listar vi därför topp 10 mest köpta nikotinfria snussorterna i vårt utbud. 

 1. Zeronito Melon

 2. Zeronito Lakrits

 3. Onico Original

 4. Zeronito Espresso Large Nicotine Free Portion Pouches

 5. Qvitt Salmiak Mini Portion

 6. Qvitt Original Portion

 7. Zeronito Strong Large Nicotine Free Portion Pouches

 8. Onico Mini

 9. Onico Pure Mint Slim

 10. Zeronito Mint Large Nicotine Free Portion Pouches

Vad innehåller nikotinfritt snus?

Så, vad innehåller egentligen nikotinfritt snus? Förutom växtfibrer, vatten, salt och smakämnen, kan du hitta saker som fuktighetsbevarande medel för att snuset inte ska torka ut. Ibland använder de även olika typer av fyllnadsmedel för att få till den perfekta känslan under läppen. Men även om innehållslistan kan låta komplicerad, är huvudpoängen ganska enkel: det finns inget nikotin eller tobak i sikte. Det är därför nikotinfritt snus kan vara ett bra val för den som gärna undviker dessa ämnen men fortfarande njuta av känslan av att snusa. Och kom ihåg, även om smakerna och känslan finns där, är det alltid bra att kolla innehållsförteckningen så att du vet vad du faktiskt sätter under läppen!

Utöver standardingredienserna erbjuder vissa varumärken vitaminer och koffein. Exempelvis erbjuder Lewa snus med koffein men även vitaminer, inklusive vitamin C, vitamin D, vitamin B12. Även varumärkena Hicaff och XQS erbjuder nikotinfritt snus med koffein. Beroende på vilken produkt du väljer finns olika koffeinhalt att välja mellan, från 20 mg och upp till 100 mg.

Nikotinfritt snus mini

I vårt sortiment av nikotinfritt snus online hittar du även olika format, bland annat mini-formatet som är den minsta storleken på prillan. Trots sin lilla storlek, betyder det inte att de saknar det du söker. De är fortfarande fyllda med smak, bara i en mindre förpackning. Plus, för dig som är nyfiken på snus men inte riktigt redo för en stor prilla, kan detta format vara ett bra sätt att testa vattnet.

Vanliga frågor om bästa nikotinfria snuset