• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot

Tuggtobak & Luktsnus

Luktsnuset är egentligen snusets förfader och kom till Sverige på 1600-talet. Luktsnus och snuff är malen eller pulveriserad tobak som man andas in via näsan. Luktsnus var vanligare förr i tiden, men lever fortfarande kvar.

Tuggtobak är en typ av snus som tuggas för att släppa ut smakerna, sedan snusas det som vanligt eller mellan kinden och käken.

Oliver Twist Tropical Oliver Twist Tropical Oliver Twist Läs mer

Oliver Twist Tropical är en portionsbit av tobak med smak av tropisk frukt. Oliver Twist Tropical Portionsbit av tobak med smak av tropisk frukt. Tuggtobaken kommer i små portionsbitar som läggs i mellan kinden och käken. Vill du få fram smaken något går det bra att tugga försiktigt på portionsbiten, men den skall inte användas som ett tuggummi. Varje förpackning av Oliver Twist innehåller 5g tobak, motsvarande 30 små bitar/portionsbitar. Tuggtobak är spunnen tobak.

49,90 kr   Köp
Oliver Twist Original Oliver Twist Original Oliver Twist Läs mer

Oliver Twist Original är en portionsbit av tobak med en kryddig smak. Oliver Twist Original är portionsbitar av  tobak med en kryddig smak och en hint av anis. Tuggtobaken kommer i små portionsbitar som läggs mellan kinden och käken. Vill du få fram smaken något går det bra att tugga försiktigt på portionsbiten, men den skall inte användas som ett tuggummi. Varje förpackning av Oliver Twist innehåller 7g tobak, motsvarande 30 små bitar/portionsbitar. Tuggtobak är spunnen tobak.

49,90 kr   Köp
Just nu visas 2 av 2 produkter