• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Swave Snus

Swave är ett helvitt snus utan tobak med olika fruktsmaker som håller länge och inte missfärgar dina tänder. Swave erbjuder en rad olika smaker med tropiska karaktärer. Swave är tillverkade på Gotland och finns i många smaker..

Swave Daiquiri Swave Daiquiri Swave Läs mer

Swave Daiquiri Slim Strong har en tydlig smak av melon och med ett litet inslag av päron. En långsmal helvit prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease. Nikotinpåsar från Gotlandssnus.

250,90 kr (25,09 kr/st) Köp
Swave Cuba Libre Swave Cuba Libre Swave Läs mer

Swave Cuba Libre Slim Strong har smak av både kanel och vanilj tillsammans med toner av citrus spetsad med rom. En långsmal helvit prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease. Nikotinpåsar från Gotlandssnus.

250,90 kr (25,09 kr/st) Köp
Swave Rhubarb Smash Mini Swave Rhubarb Smash Mini Swave Läs mer 250,90 kr (25,09 kr/st) Köp
Swave Salmiac Liquorice Slim Swave Salmiac Liquorice Slim Swave Läs mer 250,90 kr (25,09 kr/st) Köp
Swave Aviation Slim Swave Aviation Slim Swave (1) Läs mer 250,90 kr (25,09 kr/st) Köp
Swave Apple XO Slim Swave Apple XO Slim Swave Läs mer 250,90 kr (25,09 kr/st) Köp
Just nu visas 6 av 6 produkter

Swawe snus, vad är det?

Swawe snus är helt vita nikotinpåsar i form slim. Det gör att de passar perfekt under läppen och de är gjorda för att hålla sig från att rinna och för en långvarande smak. Swave finns i en rad olika spännande smaker som får dig att tänka på varma sommardagar på stranden med en drink i handen!


Swave smaker för alla

Swave har flera olika smaker. Smakerna finns i till exempel mynta, melon, kaffe, mint och ananas. Detta är utbudet av smaker Swave erbjuder

  • Swave Daiquiri Slim Strong
  • Swave Tropic Spritz Slim Strong
  • Swave Daiquiri Mini Normal
  • Swave Red Surfer Slim Strong
  • Swave Green Mintini Slim Strong
  • Swave Cuba Libre Mini Normal
  • Swave Apple XO
  • Swave Red Surfer Mini

Vad kostar Swave nikotinpåsar?

Nikotinhalten i Swave ligger på 10,6 mg/g om du väljer att köpa storleken slim. Om du väljer mini ligger nikotinhalten på 7 mg/g. Priser varierar beroende på vilken sort du väljer att köpa, samt hur många. Swave går att köpa som enstaka dosor eller som 5 pack eller 10 pack. Priser blir oftast mindre per dosa om du köper ett större antal, till exempel 5 eller 10 pack. Påsarna är förpackade och enkla att använda. De är designade för att hålla länge och gör inte dina tänder gula och fula!