• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Velo Easy Mint Mini All White Portion
Velo Easy Mint Mini All White Portion
Velo Easy Mint Mini All White Portion
Velo Easy Mint Mini All White Portion
Velo Easy Mint Mini All White Portion
Velo Easy Mint Mini All White Portion
Velo Easy Mint Mini All White Portion

Velo Easy Mint Mini

VELO Easy Mint Mini har smak av mint. De helvita tobaksfria Mini-prillorna ger en dröjande och varaktig frisättning. Velo Easy Mint är det svagaste tobaksfria snuset i Velos sortiment, styrkan indikeras på dosan i form av pluppar/prickar. Easy Mint har 1 plupp av 4 möjliga. Samma smak, nytt utseende! Under 2024 kommer VELO Mini Easy Mint att ersättas av VELO Spiffy Spearmint Mini

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 3-pack (39,00 kr/st) 116,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 30-pack (34,50 kr/st) 1 034,90 kr
359,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Velo Easy Mint Mini

Smaksättningen i VELO Easy Mint Mini är en kombination av mentol och mynta. De här all white nikotinpåsarna kommer i miniformat. Du kan välja mellan en VELO Easy Mint stock eller köpa per dosa.

VELO Easy Mint Mini - liten portion med mycket smak

Smakkombinationen i VELO Easy Mint Mini är en blandning av söt mynta och mentol. VELO Easy Mint är ett snus utan tobak som ligger diskret under läppen tack vare den mindre storleken.

Nikotinstyrka i VELO Easy Mint Mini

VELO Easy Mint har en normal nikotinstyrka och nikotinhalten är 8 milligram per gram. Du hittar VELO Easy Mint 10-pack i sortimentet om du vill ha flera dosor på en gång. Du kan även välja mellan flera olika smaker och styrkor i VELO:s sortiment

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VELO
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 4 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 10 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Lanseringsdatum 2022-01-26
Ingredienser Vatten, fyllnadsmedel (E460), smakförstärkare (koksalt), xylitol, nikotin, aromer, förtjockningsmedel (E401), surhetsreglerande medel (E500), sötningsmedel (E950)
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Easy Mint Mini

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.