• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Velo Mint Slim

Velo Mint Slim

VELO Mint Slim har en smak av pepparmint bland smakerna. De helvita tobaksfria Slim-prillorna är lite smalare och ger en dröjande och varaktig frisättning.

Samma smak, nytt utseende! Under 2024 kommer VELO Mint Slim att ersättas av VELO Witty Spearmint

Se alla VELO mint snus här

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 3-pack (39,00 kr/st) 116,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 30-pack (34,50 kr/st) 1 034,90 kr
359,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Velo Mint Slim

All white-påsarna VELO Mint Slim har en klassisk smak av mint kombinerat med en normal nikotinstyrka. Priset på Velo Mint varierar beroende på mängd du köper.

VELO Mint Slim med lång frisättning av smak

De tobaksfria prillorna från VELO Mint Slim har en långsmal form som ligger både bekvämt och diskret under läppen. Eftersom det är en all white-produkt rinner den minimalt men ger en lång smakfrisättning. VELO Mint styrka kan upplevas som då aromen av mint är kombinerad med salmiak. Varje dosa innehåller 20 stycken portioner.

Nikotinstyrka hos VELO Mint Slim

Prillor från en Velo Mint Stock har en normal nikotinstyrka. Nikotinhalten ligger på 8 milligram per gram och passar därför de flesta användare av nikotinprodukter. Smaksättningen bidrar till att prillan har en tydlig smak.

VELO med mintsmak

Varumärket VELO hette tidigare LYFT men nylanserades 2022 med det nya namnet. VELO Slim Mint är ett all white-snus som tillverkas tillsammans med VELOS andra produkter i deras fabrik i Hökerum.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VELO
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 5,6 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 14 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2022-01-31
Ingredienser Vatten, fyllnadsmedel (E460), smakförstärkare (koksalt), xylitol, nikotin, aromer, förtjockningsmedel (E401), salmiak, surhetsreglerande medel (E500), sötningsmedel (E950)
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Mint Slim

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.