• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
VID Coffee Caramel

ViD Coffee Caramel

ViD Coffee Caramel har en smak mellan kaffe och karamelliserad vanilj Portionerna är i slim format och har en stark nikotinhalt på 12mg nikotin per gram. ViD är en helt ny nikotinportion med olika smakkombinationer, helt fri från tobak. ViDs dosor är Co2-utsläppsneutrala, både gällande tillverkning och material.


  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (25,80 kr/st) 129,00 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
129,00 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om ViD Coffee Caramel

ViD Coffee Caramel är ett vitfärgat produkt som tillverkas av Kurbits Snus AB. Denna produkt tillhör kategorin All White Portion, vilket innebär att prillan är vit och saknar tobak. Produkten är i Slim Format, en egenskap som bidrar till mindre synlighet vid användning. Nikotin finns i denna produkt fastän den är tobaksfri. Nikotinhalten i denna produkt anses vara stark.

Specifik information om ViD Coffee Caramel

  • Kategori: All White Portion
  • Smaksegment: Kaffe, karamell, vanilj
  • Styrkdefinition: Stark
  • Tillverkare: Kurbits Snus AB
  • Mg/portion: 6,7
  • Antal prillor per dosa: 18

Format: Slim

ViD Coffee Caramel är en All White Portion-produkt som finns i Slim-format. Formatet innebär att prillorna är smalare jämfört med standardstorlek.

Smak och styrka hos ViD Coffee Caramel

ViD Coffee Caramel är en All White Portion-produkt där smaker av kaffe, karamell och vanilj förekommer. Produkten finns i Slim-format och har en stark styrkdefinition. Den totala nikotinhalten per gram är 12,0 mg/g, medan varje portion innehåller 6,7 mg nikotin.

Mer information om VID

VID är ett varumärke som ägs av Kurbits Snus AB. Företaget producerar tobaksfria produkter, däribland All White Portion-produkter.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6,7 mg/portion
Smak kaffe
Innehåll/förpackning 10 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 18
Vikt per portion (gram) 0,6 g
Lanseringsdatum 2022-03-07
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), vatten, växtfibrer, förtjockningsmedel (E401), aromer, stabiliseringsmedel (E415), salt, surhetsreglerande medel (E501), nikotin
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för ViD Coffee Caramel

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.