• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
VID Fresh Cola

VID Cola Sour

ViD Cola Sour (Fresh Cola) har en söt smak av cola. Portionerna är slimmade och innehåller 12 mg nikotin per gram. VID är en helt ny nikotinportion med olika smakkombinationer, helt fri från tobak. VIDs dosor är Co2-utsläppsneutrala, både gällande tillverkning och material.

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (25,80 kr/st) 129,00 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
129,00 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om VID Cola Sour

VID Cola Sour är en produkt som tillhör kategorin vitt snus och tillverkas av Kurbits Snus AB. Produkten utmärker sig med sin slim-format vilket är mindre i storlek jämfört med traditionella snus. Huvudsmaken i snuset är Cola vilket ger snuset dess karaktär. Styrkan för snuset är kategori st stark, vilket innebär att nikotinhalten är tydligare jämfört med andra kategorier. Varje dosa levereras med 18 portioner som tillhandahåller nikotinhalten 12,0 mg/g, vilket motsvarar mängden 6,7 mg per portion.

Detaljerad information om VID Cola Sour

  • Kategori: Vitt snus
  • Smaksegment: Cola
  • Styrkedefinition: Stark
  • Tillverkare: Kurbits Snus AB
  • Nikotinhalt/portion: 6,7 mg
  • Antal prillor per dosa: 18

Format: Slim

VID Cola Sour är utformad i slim-format, vilket refererar till prillornas minskade storlek jämfört med konventionellt snus. Slim-formatet kan ge ett annorlunda intryck under läppen jämfört med större portioner.

Smak & Styrka i VID Cola Sour

VID Cola Sour tillhör stark kategori av snus med den identifierbara smaken cola. Snusets smakprofil och styrka är jämnt fördelad över de 18 prillorna med en nikotinhalt på 6,7 mg per prilla.

Mera information om VID

VID är ett registrerat varumärke som ägs och administreras av Kurbits Snus AB. Företaget är känt för att tillverka olika produkter med olika smakprofiler. VID Cola Sour är ett av de produkter som den tillverkas under detta varumärke.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6,7 mg/portion
Smak cola
Innehåll/förpackning 10 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 18
Vikt per portion (gram) 0,6 g
Lanseringsdatum 2021-06-08
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), vatten, växtfibrer, förtjockningsmedel (E401), aromer, stabiliseringsmedel (E415), salt, surhetsreglerande medel (E501), nikotin
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för VID Cola Sour

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.