• Billig frakt & snabb leverans
 • 4.6 i betyg på Trustpilot
Zeronito Cola Slim

Zeronito Cola Slim

Zeronito Cola Slim levererar smaken av Cola i ett kompakt slim-format. Denna nikotinfria produkt rymmer 20 portioner per dosa, vilket gör den lämplig för frekvent användning. Tillverkat av Microzero AB, framstår Zeronito Cola Slim som ett alternativ för sökande av nikotinfria produkter.

 • 1 dosa 24,99 kr
 • 3-pack (23,00 kr/st) 68,99 kr
 • 5-pack (22,00 kr/st) 109,99 kr
 • 10-pack (19,99 kr/st) 199,90 kr
 • 30-pack (18,50 kr/st) 554,90 kr
199,90 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Zeronito Cola Slim

Zeronito Cola Slim är en produkt introducerad av Zeronito, tillverkad av Microzero AB. Denna tillvaratagna variant är Nikotinfri, vilket innebär att den inte innehåller något nikotin. Den levererar smaken av Cola i ett slim-format som är bekvämt att använda. Denna produkt innehåller 20 portioner per dosa, vilket möjliggör frekvent användning. Det är ett alternativ för användare som föredrar nikotinfria produkter.

Detaljerad information om Zeronito Cola Slim

 • Kategori: Nikotinfri
 • Smaksegment: Cola
 • Styrka Definition: Nikotinfri
 • Tillverkare: Microzero AB
 • Mg/portion: 0,0
 • Antal prillor per dosa: 20

Format: Slim

Zeronito Cola Slim presenteras i ett slankt slim-format.

Smak & Styrka i Zeronito Cola Slim

Zeronito Cola Slim kombinerar smaken av Cola med absensen av nikotin. Varje portion av denna produkt innehåller 0,0 mg nikotin, vilket gör den till ett val för användare som föredrar nikotinfria alternativ. Den smidiga formen förenklar användning och transport av produkten.

Mer om Zeronito

Zeronito är etablerat som ett varumärke som levererar nikotinfria produkter. Tillverkade av Microzero AB, definieras Zeronito genom sin variation av smaker och format för att passa en rad kundpreferenser. Zeronito Cola Slim är ett exempel på varumärkets strävan att tillhandahålla diversifierade och personligt attraktiva produkter. Zeronito Cola Slim är en produkt som levererar smaken av Cola. Den innehåller ingen nikotin och är formgiven i ett slim-format för bekvämlighet. Oavsett om du utforskar nikotinfria produkter för första gången eller är rutinerad användare, erbjuder Zeronito Cola Slim en konsistent användarupplevelse.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Zeronito
Produkttyp nikotinfritt snus
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Smak cola
Innehåll/förpackning 14,7 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2023-10-05
Ingredienser Växtfiber, vatten, salt, aromer, xylitol, förtjockningsmedel (401), Surhetsregleerande medel (E500), sötningsmedel (E950)
Producent Microzero AB
(0)
Recensioner för Zeronito Cola Slim

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.