• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
ZONE X Mint Mixpack

ZONE X Mint Mixpack

ZONE X Mint Mixpack är en kombination som inkluderar fyra dosor från varumärket ZONE X. I varje dosa finns 24 heltvita nikotinprillor med en smaker som inkluderar mint.
138,36 kr
-
+

Detaljerad information om ZONE X Mint Mixpack

Här är detaljerna om de 4 produkterna i mixpacket:

  • ZONE X Cold Blast Strong - Prillor med en tydlig smak av mint. Nikotinstyrkan är stark och produkten har en nikotinhalt på 13 mg/g.
  • ZONE X Fuji Zing Extra Strong - Innehåller helvita prillor med en smak av mint, yuzu och ingefära. Nikotinhalten uppnår 15 mg/g.
  • ZONE X Mint Breeze  - Denna dosa innehåller normalstarka helvita prillor med en smak av söt mynta och mentol. Nikotinhalten uppnår 7 mg/g.
  • ZONE X Cold Blast Extra Strong - Samma produkt som tidigare men med en extra stark nikotinstyrka. Nikontinhalten ligger på 15 mg/g.

Om Varumärket ZONE X:

ZONE X är en del av sortimentet från tillverkaren Skruf Snus och är känt för sitt breda urval av prillor med olika smaker. För ytterligare information om varumärket kan du klicka här.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka Mixad
Nikotinhalt 7-15 mg/g
Smak Mixad
Innehåll/förpackning 15,4 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 24
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för ZONE X Mint Mixpack

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.