• Billig frakt & snabb leverans
 • Över 500 produkter
Nytt pris
ZYN Apple Mint Strong Slim

ZYN Apple Mint Strong Slim

ZYN Apple Mint Strong Slim, ett tobaksfritt snus med en blandning av smaker från mint och grönt äpple, tillverkas under varumärket ZYN. Produkten har ett slim-format och en stark intensitet.

OBS! Ny dosdesign och mjukare prilla. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner och format på prilla förekomma.

 • 1 dosa 35,90 kr
 • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
 • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
 • 30-pack (29,90 kr/st) 897,00 kr
299,90 kr
-
+

Information om ZYN Apple Mint Strong Slim

ZYN Apple Mint Strong Slim är ett tobaksfritt, vitt snus tillverkat av Swedish Match. Produkten innehåller nikotin och har ett slim-format. Intensiteten på detta vitt snus klassificeras som stark.

Specifik information om ZYN Apple Mint Strong Slim

 • Kategori: Vitt snus
 • Smaker: Mint, Grönt äpple
 • Intensitet: Stark
 • Tillverkare: Swedish Match
 • Nikotinhalten per prilla: 9
 • Antal prillor per dosa: 21

Format: Slim

Produkt- ZYN Apple Mint Strong Slim, är ett vitt snus i slim-format.

Smakprofil & Intensitet i ZYN Apple Mint Strong Slim

ZYN Apple Mint Strong Slim erbjuder en sammansättning av smaker från mint och grönt äpple. Förutom sin smakprofil, det har även ett slim-format och en stark intensitet, med nikotinhalten på 13 mg/g och 9 mg per prilla.

ZYN Apple Mint har en något högre nikotinstyrka med tre pluppar ◉◉◉◎ och 13 mg per gram.

Information om ZYN

ZYN är ett varumärke från Swedish Match, som huvudsakligen tillverkar tobaksfria nikotinprillor. Ett utbud av olika smaker och styrkor finns att tillgå inom ZYNS produktsortiment.

Ingredienser: Fyllnadsmedel (E 965, E 460, E 414), surhetsreglerande medel (E 500), nikotinbitartrat, stabiliseringsmedel (E 463), aromer, sötningsmedel (E 950).

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 9 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 14,7 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 21
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2019-02-18
Ingredienser Vatten, fyllnadsmedel (E460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E422), surhetsreglerande medel (E500, E509), salt, aromer, nikotin, emulgeringsmedel (E471), sötningsmedel (E950)
Producent Swedish Match
(3) recensioner
Recensioner för ZYN Apple Mint Strong Slim

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

underbar

Saeid S, 19 november 2019

var väldigt tveksam till vitt snus från början men så upptäckte jag denna och herregud det var längesen en snus smakade så bra, så tveka inte och prova denna underbara prilla du kommer inte bli besviken

Oerhört gott

Calle, 9 september 2019

Godaste ZYN-smaken tycker jag. Rinner inte alls. Har bara positiva erfarenheter av ZYN apple mint. Faktiskt stört god. Hade fått 6 stjärnor av mig om det varit möjligt.

Utöka med mer fruktsmaker

Jenny, 17 juli 2019

Detta är tyvärr den enda som jag tycker är god utav zyn-sortimentet kan köpas om och om igen.Dock så tröttnar jag snabbt på en smak så jag kombinerar med andra smaker från andra märken.Hade varit spännande om zyn hade utökat sortimentet med fler fruktsmaker UTAN inslag av mint