• Billig frakt & snabb leverans
 • Över 500 produkter
Zyn Espressino Mini Dry

ZYN Espressino Mini Dry

ZYN Espressino Mini Dry Normal har en smak av kaffe med toner av choklad, nougat och lite vanilj. Prillorna är i slim-format och är tobaksfri, dosan har ett s.k. askfat.Swedish Match AB tillverkar ZYN Mini Dry Espressino Normal.

 • 1 dosa 32,89 kr
 • 5-pack (30,00 kr/st) 149,99 kr
 • 10-pack (27,89 kr/st) 278,90 kr
 • 30-pack (26,40 kr/st) 791,90 kr
278,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZYN Espressino Mini Dry

ZYN Espressino Mini Dry är en produkt från varumärket ZYN, tillverkad av Swedish Match. Det är en All White Portion-produkt som finns i miniformat. Den innehåller nikotin men inte tobak och har en normal styrkenivå.

Information kring ZYN Espressino Mini Dry

 • Kategori: All White Portion
 • Smaksegment: Kaffe, Kakao, Nougat, Vanilj
 • Styrkedefinition: Normal
 • Tillverkare: Swedish Match
 • Mg/portion: 3,0
 • Antal prillor per dosa: 20

Format: Mini

ZYN Espressino Mini Dry, en All White Portion-produkt, erbjuds i miniformat vilket ger en portabel och lättanvänd lösning.

Smak och styrka i ZYN Espressino Mini Dry

ZYN Espressino Mini Dry, en All White Portion-produkt, kombinerar noter av kaffe, kakao, nougat och vanilj. Produkten har en normal styrka med en nikotinhalt på 7,5 mg/g och 3,0 mg/prilla.

Mer om ZYN

Varumärket ZYN strävar efter innovation och kvalitet i sina produkter. ZYN, som erbjuder en blandning av smaker utan innehåll av tobak, är en av dessa produkter.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Smak kaffe
Innehåll/förpackning 8 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Producent Swedish Match
(7) recensioner
Recensioner för ZYN Espressino Mini Dry

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Torr och liten

Jakob, 30 mars 2020

Kanske de minsta och torraste "snuset" jag provat. Ligger skönt under läppen utan att synas. Ett plus att de inte behöver förvaras kallt. Smaken är ganska svag av karamell och mjölkblaskigt kaffe. Den hade hellre kunnat smaka som en riktig stark, svart espresso.

Mycket små, mycket torra

Jakob W, 30 mars 2020

Kanske de minsta och torraste "snuset" jag provat. Ligger skönt under läppen utan att synas. Ett plus att de inte behöver förvaras kallt. Smaken är ganska svag av karamell och mjölkblaskigt kaffe. Den hade hellre kunnat smaka som en riktig stark, svart espresso.

Wirre’s Favossar

Peter W, 28 februari 2020

Skitgod helt enkelt !! Inget ä****** snus rinn och gula tänder. Luktar och smakar kaffe mumma !! Den hade fått 5 stjärnor ⭐️, men på grund av den låga Nikotin halten så blir det en 4:a bara. Önskar få denna i typ 16-20 mg nikotin styrka, då blev det en 5 stjärnig favvo produkt.

Wirre’s favvosar

Peter W, 28 februari 2020

Skitglad helt enkelt !! Inget ä****** snus rinn och gula tänder. Luktar och smakar kaffe mumma !! Den hade fått 5 stjärnor ⭐️, men på grund av den låga Nikotin halten så blir det en 4:a bara. Önskar få denna i typ 16-20 mg nikotin styrka, då blev det en 5 stjärnig favvo produkt.

Amin testar

sdgdsg, 26 oktober 2019

ewfwe

Visa fler omdömen