• Billig frakt & snabb leverans
 • 4.6 i betyg på Trustpilot
Nytt pris
On! Tropical Spice Strong

On! Tropical Spice Strong

On! Tropical Spice 6mg är tobaksfria nikotinportioner som har komponenter av tropisk frukt. De vita torra Mini-prillorna är lite mindre och ger en dröjande och varaktig frisättning av nikotin och även smaker. On! Tropical Spice 6mg smakar tropisk frukt och har 6 mg nikotin/prilla! Helix Sweden producerar On! Tropical Spice 6mg.

 • 1 dosa 36,99 kr
 • 5-pack (34,00 kr/st) 169,99 kr
 • 10-pack (25,99 kr/st) 259,90 kr
 • 30-pack (30,50 kr/st) 914,90 kr
259,90 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om On! Tropical Spice Strong

On! Tropical Spice Strong är en produkt av typen vitt snus från tillverkaren Helix Sweden. Produkten kategoriseras som 'mini', vilket tyder på att dess storlek är mindre jämfört med standard snusportioner. Varje burk innehåller 20 portioner och varje portion har en nikotinhalten på 6,0 mg. De identifierade aromerna för denna produkt är frukt, tillsammans med underliggande toner av tropisk frukt, chili och kryddor. Totala mängden nikotin är 19,0 mg/g.

Utdjupad information om On! Tropical Spice Strong

 • Kategori: Vitt snus
 • Aromer: Frukt, tropisk frukt, chili, kryddor
 • Identifierad styrka: Stark
 • Tillverkare: Helix Sweden
 • Nikotinhalten per portion: 6,0 mg
 • Antal prillor per dosa: 20

Format: Mini

On! Tropical Spice Strong presenteras i ett mini-format.

Aromer och Styrka i On! Tropical Spice Strong

On! Tropical Spice Strong kombinerar flera aromer. Huvudaromen är frukt, kompletterad med toner av tropisk frukt, chili och kryddor. Produkten är klassificerad som stark, vilket innebär att den innehåller 19,0 mg/g nikotin och 6,0 mg nikotin per portion.

Information om On!

On! är ett varumärke av Helix Sweden. De erkänner sig för tillverkning av vitt snus i flera olika aromer och styrkor. On! Tropical Spice Strong är ett exempel på deras produktlinje.

I kort, On! Tropical Spice Strong erbjuder en styrka i snusupplevelsen med dess unika kombination av aromer. Varje dosa innehåller 20 portioner, och varje portion har en nikotinhalten på 6,0 mg.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On!
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 6,4 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,3 g
Lanseringsdatum 2022-05-10
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460, E965), surhetsreglerandamedal (E500), aromer, nikotinsalt, fuktighetsbevarande model (E422), stabiliseringsmedel (E1201), sötningsmedel (E950).
Producent Helix Sweden
(0)
Recensioner för On! Tropical Spice Strong

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.