• Billig frakt & snabb leverans
 • 4.6 i betyg på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
VID Watermelon Mini

VID Watermelon Mini

VID Watermelon Mini är en All White Portion-produkt med vattenmelonsmak, tillverkad av varumärket VID. Produkten visas här i miniformat och har en styrka som klassificeras som normal.

 • 1 dosa 34,99 kr
 • 5-pack (25,80 kr/st) 129,00 kr
 • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
 • 30-pack (28,50 kr/st) 854,90 kr
129,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om VID Watermelon Mini

VID Watermelon Mini är en produkt från VID, tillverkat av Kurbits Snus AB. Produkten är av typen All White Portion, vilket innebär att den inte innehåller tobak men nikotin. Produktens miniformat innebär att prillorna är mindre jämfört med de traditionella formaten. Oavsett storlek, innehåller varje prilla nikotin, och proportionen av nikotin i produkten klassificeras som normal.

Detaljerad information om VID Watermelon Mini

 • Kategori: All White Portion
 • Smaksegment: Watermelon
 • Styrka: Normal
 • Tillverkare: Kurbits Snus AB
 • Nikotinhalt per portion: 4,8 mg
 • Antal portioner per dosa: 20

Format: Mini

VID Watermelon Mini är en All White Portion-produkt i ett mindre format.

Smak och styrka i VID Watermelon Mini

VID Watermelon Mini tillhör kategorin All White Portion med en vattenmelonsmak. Produkten finns i miniformat med en styrka som klassificeras som normal. Varje gram består av 12,0 mg nikotin och varje portion innehåller 4,8 mg nikotin.

Mer Information om VID

VID är ett varumärke som inriktar sig på All White Portion-produkter, vilket innebär att deras produkter inte innehåller tobak, endast nikotin. Produkterna finns tillgängliga i olika utföranden och smakvarianter, sammansatta för att passa olika preferenser.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 4,8 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 8 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,4 g
Lanseringsdatum 2023-08-24
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), vatten, växtfibrer, förtjockningsmedel (E401), aromer, stabiliseringsmedel (E415), salt, surhetsreglerande medel (E501), nikotin
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för VID Watermelon Mini

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.