• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
HIT Lemongrass Slim Extra Strong

HIT Lemongrass Slim Extra Strong

HIT Lemongrass Slim All White Portion har smak av citron och örter. De tobaksfria påsarna är i ett långsmalt slim-format. GN Tobacco tillverkar snuset.

  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
369,90 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om HIT Lemongrass Slim Extra Strong

HIT Lemongrass Slim Extra Strong är en vit produkt som omarbetats av GN Tobacco. Detta är en All White Portion-produkt, vilket innebär att innehållet är vitt och inte innehåller tobak. Produkten innehåller nikotin och konstruerad i Slim-format, vilket gör den mindre framträdande under läppen. HIT Lemongrass Slim Extra Strong kategoriseras i Extra Strong-styrka, vilket betyder en högre nikotinhalt än genomsnittliga produkter av samma slag.

Utförlig information om HIT Lemongrass Slim Extra Strong

  • Klassifikation: All White Portion
  • Smaakkaraktär: Herbs, lemongrass
  • Styrkeintervall: Extra Strong
  • Producent: GN Tobacco
  • Nikotinhalt per portion: 15,0 mg
  • Antal enheter per dosa: 20

Utförande: Slim

HIT Lemongrass Slim Extra Strong är en All White Portion-produkt konstruerad i Slim-format. Detta utförande är mindre än traditionella snusutföranden och bidrar till att produkten är mindre framträdande under läppen.

Smaakkarakteristik & styrka i HIT Lemongrass Slim Extra Strong

HIT Lemongrass Slim Extra Strong är en All White Portion-produkt med smaakkaraktär av herbs och lemongrass. Denna produkt är tillverkad i Slim-format och faller under Extra Strong-styrkeintervall. Nikotinhalt är 20,0 mg/g och 15,0 mg per portion, vilket placerar den bland de starkare produkterna på marknaden.

Mer om HIT

HIT är ett varumärke som fokuserar på nikotinprodukter utan tobak. De tillverkar sina produkter i olika utföranden och styrkor, anpassade till ett brett utbud av preferenser.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke HIT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 20 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 15 mg/portion
Smak citrus
Innehåll/förpackning 15 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,75 g
Lanseringsdatum 2022-12-08
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), xantagummi (E415), nikotin, surhetsreglerandemedel (E500), naturliga aromer, fuktighetsbevarandemedel.
Producent GN Tobacco
(0)
Recensioner för HIT Lemongrass Slim Extra Strong

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.