• Billig frakt & snabb leverans
 • 4.6 i betyg på Trustpilot

Nordic Spirit

Nordic Spirit är tillbaka i Sverige! Efter att ha varit en framstående aktör inom tobaksfritt snus försvann de från den svenska marknaden 2022. Nu, efter intensiv produktutveckling och nära samarbete med oss, återvänder de med nya spännande smaker och en uppdaterad förpackningsdesign. I juli 2024 lanserar Nordic Spirit tre nya smaker, med fler nyheter som väntar till hösten.

Utforska hela sortimentet av Nordic Spirit snus här och lär dig mer om deras utbud. Hitta dina favoriter och lär dig om deras olika smaker, format och nikotinstyrkor. Fortsätt läsa för att få all information du behöver!
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Melon Fresh
Nordic Spirit Melon Fresh Nordic Spirit Läs mer

Nordic Spirit Melon Fresh från Nordic Spirit har smak av melon i slim-format med normal styrka. Varje dosa innehåller 20 portioner.

149,00 kr (29,80 kr/st) Köp
Nyhet Nytt pris
Nordic Spirit Mixpack 2-pack
Nordic Spirit Mixpack 2-pack Nordic Spirit Läs mer I Nordic Spirit Mixpack 2-pack ingår det två dosor helvitt snus i normal styrka, en Melon Fresh och en Tropical Mix båda i normalstyrka från varumärket Nordic Spirit.  39,00 kr (19,50 kr/st) Läs mer Köp
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Tropical Mix
Nordic Spirit Tropical Mix Nordic Spirit Läs mer 149,00 kr (29,80 kr/st) Köp
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Frosty Berry X-Strong
Nordic Spirit Frosty Berry X-Strong Nordic Spirit Läs mer 149,00 kr (29,80 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Vad är Nordic Spirit snus?

Ägare: Nordic Spirit ägs av Nordic Snus AB

Mål: Förnya och förbättra marknaden för tobaksfria nikotinprodukter.

Kategori: Tobaksfritt snus

Smaker: Ananas, mango, melon och svartvinbär

Format: Slim-format

Styrkor: Normal och extra Strong

Vitt snus från Nordic Spirit

Nordic Spirit har varit en pionjär inom kategorin tobaksfritt snus och erbjuder en rad olika smakprofiler och nikotinstyrkor. Tobaksfritt snus är ett vitt snus som inte innehåller tobak, men som istället innehåller nikotin och smaksättning.


Nordic Spirit smaker

 • Nordic Spirit Tropical Mix: ananas och mango
 • Nordic Spirit Melon Fresh: smak av melon
 • Nordic Spirit Forest Berries: smak av vilda bär och svartvinbär

Nordic Spirit snus finns i slim-format

Nordic Spirit erbjuder sina produkter i ett vitt slim-format, vilket är en smalare och mer diskret variant av traditionella prillor. Detta format gör det enkelt att använda och bära med sig, samtidigt som det ger en bekväm passform under läppen. Varje dosa innehåller 20 vita portioner som är designade för att leverera en jämn och långvarig smak- och nikotinupplevelse.

Nordic Spirit finns i olika styrkor och nikotinhalter

Normal styrka

Den normala styrkan hos Nordic Spirit innehåller 5,6 mg nikotin per prilla, vilket ger en effektiv nikotindos som passar de flesta användare.

 • Nordic Spirit Forest Berries
 • Nordic Spirit Tropical Mix

Extra Strong styrka

Den extra starka styrkan hos Nordic Spirit innehåller 10,5 mg nikotin per prilla, vilket ger en kraftigare nikotinkick för de som behöver mer.

 • Nordic Spirit Frosty Mint X-Strong
 • Nordic Spirit Tropical Mix X-Strong

Köp Nordic Spirit snus

Att köpa Nordic Spirit från Snusnetto är smidigt och bekvämt, med möjligheten att välja mellan olika förpackningsstorlekar, såsom en stock (10 dosor) eller tre stockar (30 dosor). Snusnetto erbjuder flera leveransalternativ, inklusive Postnord, Early Bird och hemleverans, för att säkerställa att du får dina produkter snabbt. Vanlig leveranstid är 1-3 dagar, vilket gör att du kan njuta av ditt snus utan att behöva vänta länge.

Nordic Spirit snus pris och leverans

Vi erbjuder Early Bird, Postnord varubrev, Postnord ombud och Best Hemleverans som leveransalternativ.  Med ett fokus på kundnöjdhet erbjuder vi flera leveransmetoder, inklusive expressleverans för de som önskar sina produkter med ännu snabbare hastighet, vilket gör hela processen från beställning till leverans smidig.

Pris

Snusnetto erbjuder ett brett sortiment av Nordic Spirit snus till konkurrenskraftiga priser, från enskilda dosor till större förpackningar som 10-pack och 30-pack. Priserna varierar beroende på produkt och mängd, med exempelpriser från 299,90 kr till 349,90 kr för ett 10-pack. För att se det fullständiga utbudet och de senaste priserna rekommenderas att besöka Snusnetto.

Leverans

För att säkerställa att dina produkter levereras snabbt och effektivt samarbetar Snusnetto med flera pålitliga leveranstjänster. Varje beställning hanteras med största omsorg från att ordern läggs tills den når din angivna adress. Leveransalternativen inkluderar:

 • Postnord ombud - Leveranser till ditt valda ombud, tillgängligt över hela Sverige.
 • Postnord varubrev - Direktleverans till din brevlåda, tillgängligt över hela landet.
 • Early Bird - Leverans på morgonen innan kl. 07:00, paketet lämnas i din brevlåda.
 • Best - Hemleverans med bud mellan kl. 17-22.

Om Nordic Spirit snus

Nordic Spirit är ett varumärke känt för sitt tobaksfria snus. Genom att kombinera innovativa smaker och olika nikotinstyrkor strävar Nordic Spirit efter att tillfredsställa ett brett spektrum av konsumentbehov.

Nordic Spirit historia

Nordic Spirit var tidigare ett framstående namn inom tobaksfritt snus, men försvann från den svenska marknaden 2022. Nu, efter flera års utveckling och förbättringar, är de tillbaka med ett nytt sortiment och spännande smaker. Produktionen äger rum i moderna anläggningar där varje steg i processen, från ingrediensval till färdig produkt, genomförs med stor noggrannhet. Detta garanterar att varje produkt håller högsta möjliga kvalitet.

Tillverkning och kvalitet

Produktionen av Nordic Spirit sker med noggrann precision i toppmoderna anläggningar. Varje steg i tillverkningsprocessen, från urvalet av ingredienser till den färdiga produkten, övervakas noga för att säkerställa hög kvalitet. Genom avancerade tekniker och expertis levererar Nordic Spirit produkter som är både säkra och effektiva. Deras engagemang för kvalitet och innovation gör att de fortsätter att vara en ledande aktör på marknaden för tobaksfritt snus.